Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Похудання / 5 неочікуваних продуктів, що допомагають худнути

5 неочікуваних продуктів, що допомагають худнути

Є доволі несподівана їжа, яка ... допомагає тобі худнути. Приміром, шоколад і паста. Не віриш? Тоді ознайомся з наступним списком та поясненнями фахівців:

bb3adf2656617dbcf55aelokijhga.jpg (13 Kb)
Кава
Традиційна ранкова порція еспрессо містить в собі багато антиоксидантів, стимулює мозкову діяльність і захищає від раку ротової порожнини. Більше того, кава (з кофеїном або без нього) допомагає тримати під контролем апетит, впливаючи на центр ситості. Щоб зберегти всі ці корисні властивості напою, пий його чистим - без цукру і вершків, які повністю нівелюють користь.

Горіхове масло
Без сумніву, арахісове або мигдальне масло, особливо, в компанії тосту з білого хліба - надкалорійна закуска. Але в них міститься клітковина, білок і "правильні" жири, завдяки яким ти відчуваєш себе ситою на довго. Вибирай горіхову пасту без цукру (можна з сіллю), а замість хліба намазуй її на яблуко - на такому снеку можна прожити без додаткових перекусів до вечора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як попередити застуду на губах?

Кмин
Зазвичай у нас цією спецією посипають хліб, а східні народи додають чи не в усі страви. Це не дивно, у кмину маса корисних властивостей: він допомагає схудненню і травленню, а також зменшує рівень холестерину в крові. Диво, та й годі!

Паста
Локшина може бути здоровою їжею, але тільки в тому випадку, якщо вибирати пасту з твердих сортів пшениці і тримати під контролем розмір порції. У правильної пасти відносно невисокий глікемічний індекс, тому вона не провокує різких стрибків рівня цукру в крові. Якщо ця інформація тебе надихнула, пам'ятай, що важливу роль відіграє соус до пасти: вершковий і болоньєзе варто залишити бойфренду, а для себе приготувати томатний з травами.

Шоколад
Сам по собі, шоколад не допомагає схуднути, а якщо це молочний, з горіхами і родзинками, то ти гарантоване не влізеш в свої улюблені джинси. Фокус в тому, щоб вибирати гіркий чорний шоколад з великим вмістом какао-бобів (мінімум 70%) і з'їдати два-три шматочки на день, не більше. Це допоможе тобі контролювати свою тягу до солодкого, додасть бадьорості, а заодно і наситить організм антиоксидантами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 19.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2362

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: