Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Народна медицина / 4 народних засоби від застуди

4 народних засоби від застуди

Навіть за наявності повного арсеналу противірусних засобів в сучасних аптеках, мати про запас кілька народних рецептів ніколи не буде зайвим.

shutterstock_156461615cfgth.jpg (39.3 Kb)
Насамперед хворому необхідно забезпечити часте пиття: теплі морси, компоти, трав'яні настойки та чаї допоможуть не допустити зневоднення, а ті з них, що містять вітамін С, прийдуть на допомогу імунітету.
 
Найбільша кількість вітаміну С, до речі, можна знайти у квашеній капусті і цитрусових: лимонах, мандаринах, апельсинах. Отже за відсутності алергії закупайтеся фруктами і пам'ятайте, що яскраві кольори піднімають настрій, а значить, теж допомагають швидше одужати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як важка робота подовжує красу та молодість?
 
Обов'язково встановіть в квартирі правильний режим провітрювання. Вологе і прохолодне повітря є найменш привабливим для бактерій і вірусів середовищем, на відміну від гарячого і сухого, а ще він не дає пересихати слизової носа і горла.
 
Якщо хворого турбує сухий кашель, напоїть його відваром на основі меду, малини, брусниці або чорниці, але тільки якщо немає температури. Якщо ж жар в наявності, то кращим напоєм буде просто тепла вода з декількома крапельками лимонного соку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 27.01.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2096

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: