Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Вагітність і пологи / 5 ознак, що тобі ще рано заводити дітей

5 ознак, що тобі ще рано заводити дітей

А щоб переконатися в цьому, перевір ці п'ять пунктів.

153651137gtrhyt.jpg (33.33 Kb)
1. Ти робиш це, тому що боїшся упустити можливість
Безсумнівно, виховання дитини - це екстраординарний досвід. Для тих, хто дійсно його хоче. Але для інших це може стати справді нестерпним випробуванням. Не варто заводити дітей, щоб просто переконатися, що ти живеш повноцінним життям. Або тому що в тебе є така можливість.

2. Ти робиш це, тому що люди кажуть, що інакше ти пошкодуєш
Всі, у кого є діти, радять швидше їх заводити, інакше ти нібито пошкодуєш про це. Однак відсутність жалю ніяк не є достатньою мотивацією. Це просто поширена порада, щоб змусити тебе зробити що-небудь, а не просто безцільно витрачати час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кориця з медом: швидке схуднення

3. Ти робиш це, щоб ощасливити свого партнера
Найчастіше люди заводять дітей, бо піддаються тиску. Можливо, це дійсно зробить партнера щасливішими, але на жаль, тебе це зробить лише найнещаснішою. Якщо один з партнерів відчайдушно хоче дітей, це може означати, що вам варто попрацювати над власними відносинами. Поширена помилка говорить про те, що дитина може зближувати людей і дати їм нові відчуття, яких так не вистачає в шлюбі.

4. Ти робиш це, щоб випробувати свої здібності
Напевно, багато хто сумнівався у своїх навичках бути батьками і побоювалися, чи зможуть правильно виховати дитину. Але якщо у тебе є обґрунтовані причини бути впевненою, що гарною матір'ю тобі не стати, то не потрібно перевіряти це на беззахисній дитині. Діти повинні відчувати себе коханими і захищеними в цьому світі.

5. Ти робиш це, тому що переживаєш за свою старість
Або, як деякі люблять говорити, "щоб було кому склянку води принести". Все це прекрасно в теорії, але в сучасному світі діти зовсім не є страховкою від того, що старість ти проведеш на самоті. Подбай заздалегідь про власну старість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 08.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2649

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: