Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Біг у парку кращий від занять у спортзалі

Біг у парку кращий від занять у спортзалі

В здоровому тілі - здоровий дух? Взагалі-то, це не завжди справедливо. Так, наприклад, не тільки для фізичного здоров'я, але і для психологічного, корисніше бігати в парку, а не в тренажерному залі.

16-1.jpg (35.29 Kb)
Страждаючим від депресії і занепокоєння краще проводити тренування на свіжому повітрі.

До такого висновку прийшли дослідники з Університету Глазго. Достатньо всього один раз в тиждень бігати в парку або виїжджати на велосипеді в ліс, і проблеми як рукою зніме.

"Вся справа в нашому сприйнятті, - розповідає професор Річард Мітчелл. - Ми провели опитування 2000 фізично активних людей, і з'ясувалося, що тренування в природному середовищі, на відкритому повітрі, в оточенні трави і зелених дерев, найбільш позитивно впливають на стан психічного здоров'я. Різниця - рівно в два рази!".

Попередні дослідження показали, що вправи в природних умовах робить позитивний вплив на «біомаркери», які впливають на загальний стан здоров'я людини, його стресостійкість та витривалість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 вправ для ніг, які допоможуть впевненіше триматися на шпильках

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 10.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2206

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: