Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія, Стиль і мода, Шопінг / 5 причин полюбити лютий

5 причин полюбити лютий

Останній місяць зими не такий вже й поганий!

artleo_comtrgyr-133.jpg (35.64 Kb)
У лютому ще можна їсти!
Тому що будь-який з нас очевидно, що худнути до весни вже безнадійно пізно. Значить, зараз саме час скорегувати плани і твердо пообіцяти собі схуднути до літа. А поки - ура, товариші! - Можна продовжувати знищувати смакоту в особливо великих розмірах.

У лютому можна одягатися!
Одягатися в прекрасні пуховики, шубки і, може бути, якщо пощастить з погодою, навіть в ватяні штани. Під якими абсолютно непомітно все те, що було наїдено непосильною працею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти свою "споріднену душу"?

У лютому день святого Валентина!
А це значить, що тебе чекають подаруночки і сюрпризи. Ну, у всякому разі, в кіно і ресторан твій милий тебе точно зводить, і букет теж подарує, а інакше ніякий він не милий. Але чому ж радіти, якщо милого у тебе поки немає? О, це теж прекрасно! По-перше, можна на всіх дивитися зверхньо: носяться з цим Валентином, як дурні з писаною торбою. По-друге, день святого Валентина - кращий день для знайомства: в місті повно самотніх чоловіків з порожніми руками, які вийшли спеціально для того, щоб усім показати, які вони розумні. Не те що ці лемінги з букетиками.

У лютому розпродажі
Найкрутіші розпродажі в році. Тому що весняні розпродажі - це не розпродаж, а чиста психотерапія; купувати речі на літніх розпродажах нестерпно боляче, а новорічні розпродажі отруєні загальним купівельним божевіллям. І тільки в лютому можна купити гарну і дорогу річ - шубу, наприклад, - за півціни.

У лютому починає пахнути весною
А це означає, що настрій у нас покращиться, і ми почнемо жити в передчутті свята. Тому що сонечко і тепло - це свято для нас коханих, змучених взимку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 11.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2160

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: