Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 3 поради від поганих думок

3 поради від поганих думок

Пропонуємо вам скористатися нескладними, але дуже ефективними способами позбутися від неприємних думок!

vbvb232311.jpg (184.47 Kb)
Нотатки божевільного
Щоранку, встаючи з ліжка, беріть ручку, папір і записуйте всі думки, які приходять вам в голову в цей момент. Це можуть бути уривки фраз, якісь образи, якісь побоювання або зовсім незрозумілі асоціації. Цей листок нікому показувати не треба, перечитувати його теж не варто, так що не бійтеся, що такі "записки божевільного" вас засмутять, навпаки, вони перенесуться на папір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому ми віримо в прикмети?
 
Позакласне читання
Якщо вам не підходить попередній спосіб, пропонуємо альтернативу. Візьміть за правило щодня 5 хвилин присвячувати ... читання вголос! Так-так, саме вголос, і саме щодня. При цьому, звичайно, краще читати високі зразки літератури, але підійде і будь-яке інше чтиво. Промовляючи слова вголос, ми активізуємо своє мислення і як би матеріалізуємо написані слова.

Інформаційна дієта
Її рекомендується дотримуватися всім. Зробіть собі один розвантажувальний день в тижні: день, коли ви не будете користуватися гаджетами, заглядати в інтернет, дивитися телевізор, зависати в соцмережах і читати новини. Ви, можливо, не дуже здивуєтеся, якщо ми вам скажемо, що саме ці речі сприяють виникненню страхів, фобій, негативних установок і інших не дуже приємних розладів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 10.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1972

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: