Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 корисних звичок для вашого здоров'я

5 корисних звичок для вашого здоров'я

Щоб тримати себе в формі та гарно виглядати - читайте наші звички здоров'я.

hy666.jpg (202.29 Kb)
Кава корисна для психічного здоров'я
Тим, хто хоче залишатися здоровим не тільки фізично, а й психічно, варто випивати хоча б дві чашки кави в день. Кава знижує ризик розвитку хвороби Паркінсона і недоумства. Якщо вам не подобається кава, замініть її міцним чаєм, який багатий на кофеїн.

Їжте горіхи щодня
Горіхи знижують на 20% рівень так званого "поганого холестерину". Дослідження показують, що люди, які в день з'їдають дві жмені горіхів, мають значно менший рівень смертності, ніж ті, хто зовсім його не їсть. Крім того, доведено, що горіхи покращують когнітивні здібності, допомагають мозку швидше працювати. Найлегше привчити себе їсти горіхи, додаючи їх в свій сніданок або як перекус протягом дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які інгредієнти небезпечні для обличчя?

Віддавайте перевагу червоному вину
Хтось може подумати, що алкоголь і зовсім не повинен з'являтися в здоровому меню. Але такі люди будуть неправі. Один-три келихи червоного вина в день допоможуть організму засвоїти ті антиоксиданти, які ви щодня отримуєте з їжею, а ще - зменшити стрес. Крім того, червоне вино корисно для крові та обміну речовин в цілому.

Знайте міру
Завжди йдіть з-за столу з легким відчуттям голоду. Їжте, поки не відчуєте себе на 85-90% ситим, а потім складіть свої столові прилади і посидьте рівно.

Пийте воду в правильний час
Всі навколо говорять, що потрібно пити багато води. Але значення має не тільки кількість, але і час. Наприклад, якщо ви хочете менше з'їсти за обідом, вам варто випити склянку води за 10 хвилин до трапези. А ось протягом 20 хвилин після їжі, від води краще утриматися. Дайте шлунку переварити все, замість того, щоб розбавляти шлунковий сік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 20.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1803

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: