Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 міфи про гормональні контрацептиви

4 міфи про гормональні контрацептиви

Щоб зорієнтуватись та обрати найкращий для себе метод контрацепції - читай наш матеріал.

00gtvfredsesg.jpg (127.79 Kb)
Молодим дівчатам, що не народжували ГК протипоказані
Для молодих дівчат, що ще не народжували гормональна контрацепція - найбільш підходящий метод. По-перше, тому, що це один з найнадійніших методів контрацепції. По-друге, сучасні гормональні контрацептиви містять мінімальні дози гормонів.

Від гормональних контрацептивів повніють, посилюється зростання непотрібного волосся
 Сучасні комбіновані оральні контрацептиви (КОК) не впливають на вагу і не сприяють посиленню росту волосся. Більш того, деякі з них, які мають антиандрогенний ефект, навіть допомагають боротися з акне, зайвим ростом волосся і підвищеною сальністю шкіри обличчя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 порад, щоб обрати кросівки для тренувань

Після скасування гормонального препарату порушується місячний цикл
Затримка місячних після скасування ГК виникає менш ніж у 1% жінок. До речі, не всі знають, що на тлі їх прийому місячні стають безболісними, менш рясними. З огляду на те, що багато сучасних жінки не поспішають з вагітністю, цей метод контрацепції сприяє збереженню резерву яєчників.

ГК негативно позначається на стані печінки, глибоких судин ніг, підвищує ризик раку молочних залоз
Як у будь-якого препарату, у ГК є протипоказання. Цей метод призначений для практично здорових жінок і абсолютно не підходить тим, хто відноситься до групи високого ризику ускладнень: жінкам, які страждають на аутоімунні захворювання, пухлини, захворювання печінки, тяжким перебігом цукрового діабету, мігрені, серцево-судинні захворювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 04.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1720

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: