Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 3 поради проти переїдання

3 поради проти переїдання

Якщо хочеш скоротити прийоми їжі та втамувати свій вічний голод - ця стаття для тебе!

2e234g.jpg (210.88 Kb)
Концентруйтеся на тому, що їсте
Зверніть увагу на їжу, яку збираєтеся відправити в рот. Залиште всі справи, коли ви їсте, і просто їжте. Насолоджуйтеся їжею і процесом насичення. Це момент, коли ви можете розслабитися і підзарядитися. Дослідження показують, що видалення візуальної інформації про те, скільки ви з'їли під час прийому їжі, сприяє збільшенню кількості з'їденої їжі. Усвідомлене ставлення до прийому їжі - один з найпростіших способів запобігти переїдання. Пам'ятайте: ми їмо ще й очима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Факт: дівчата розумніші за хлопців

Остерігайтеся цукру і солі
Цукор і сіль надають їжі інтенсивний смак, і тому так легко переїсти солодкого і солоного - продуктів, які найчастіше виявляються сильно переробленими. Якщо ви скоротите споживання такої їжі, то з плином часу ви почнете отримувати задоволення від набагато меншої кількості цукру і солі.

Змініть свою реакцію на харчову тягу
"Їжте, коли ви дійсно голодні", - каже здоровий глузд. Але часто ми їмо не тільки через той голод, а й, наприклад, коли нам нудно, коли ми відчуваємо занепокоєння, стрес або гнів. Насправді їжа повинна бути засобом вгамування реального голоду, а не способом заспокоїти почуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 08.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1471

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: