Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 7 найкорисніших продуктів для жіночого організму

7 найкорисніших продуктів для жіночого організму

Якщо ви їстимете хоча б кілька продуктів з цього списку - вже за тиждень побачите зміни!

e4234rter.jpg (267.03 Kb)
Яблука
У цих популярних фруктах міститься кверцитин - натуральний флавоноїд, який здатний захистити клітини головного мозку від руйнівного впливу вільних радикалів. Яблука - відмінне джерело клітковини, яка швидко дає відчуття насичення і сприяє зниженню ваги.

Бананни
Багато жінок відмовляються від бананів, вважаючи їх надто калорійними. Але це дуже корисні фрукти! В середньому банані близько 100 ккал, 3 г клітковини і велику кількість калію, який дозволяє тримати під контролем тиск.

Ананас
150 г м'якоті цього тропічного фрукта дадуть вам денну дозу вітаміну С, який, по-перше, допоможе протистояти інфекціям, а по-друге, незамінний для активного синтезу колагену. Саме цей білок відповідає за те, щоб шкіра була молодою і еластичною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як швидко схуднути без дієт?

Шпинат
Приємно, коли один овоч може стати джерелом відразу декількох важливих вітамінів. Шпинат містить вітаміни А, С, К і фолієву кислоту, яка стимулює вироблення речовин, що впливають на гарний настрій. А ось низький рівень фолієвої кислоти лікарі давно пов'язують з депресією.

Капуста
Коли готуєте сендвічі, покладіть в них хрусткі листя свіжої капусти замість зеленого салату, який дуже швидко перетвориться на безформну масу. В одній склянці нарізаної капусти всього 20 ккал і приголомшлива кількість глюкозинолатів - речовин, які допомагають організму протистояти впливу вільних радикалів. Майте на увазі, що брокколі і брюссельська капуста теж містять ці важливі елементи.

Вівсянка
Вівсяні пластівці багаті клітковиною, яка знижує рівень холестерину - ця здатність робить вівсянку незамінною, якщо ви хочете позбутися від жирових відкладень в області талії. Найкорисніші великі пластівці, що вимагають тривалого варіння (не менше 10 хвилин). Їжте кашу, додавши в неї ягоди, ложку меду і насіння льону.

Бобові
Головне джерело клітковини і рослинного білка, а крім того, вітамінів групи В, цинку, заліза і магнію. Чорна квасоля - джерело антиоксидантів, які підвищують захисні сили організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 27.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2526

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: