Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 здорових звичок на кожен день

5 здорових звичок на кожен день

Якщо ви хочете бути здоровою та щасливою - візьміть собі за урок ці хороші звички.

32r44tyu.jpg (173.4 Kb)
1. Ранній підйом.
Успішні люди, як правило, ранні пташки. Цей мирний період до моменту пробудження всього світу - найважливіша, надихаюча і умиротворена частина дня. Ті, хто відкрили цю звичку для себе, стверджують, що не жили повноцінним життям до того, поки не почали прокидатися о 5 ранку кожен день.

2. Захоплене читання.
Якщо замінити хоч частину безцільного просиджування перед телевізором або комп'ютером читанням корисних і хороших книг, ви будете самою освіченою людиною в колі друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим шкідливі серветки для зняття макіяжу?

3. Спрощення.
Важливо вміти спростити все, що можна і потрібно спростити. Цим також усувається і марне. А відсіяти це не так вже й просто - це вимагає багато практики і розумного погляду. Але цей процес очищає пам'ять і почуття від неважливого, а також зменшує переживання і стреси.

4. Уповільнення.
Неможливо насолоджуватися життям в середовищі постійної зайнятості, стресу і хаосу. Потрібно знайти тихий час для себе. Сповільніться і прислухайтеся до свого внутрішнього голосу. Сповільніться і зверніть увагу на те, що має значення. Якщо ви зможете виробити звичку прокидатися рано, це може бути саме той час. Це буде ваш час - час дихати на повні груди, міркувати, медитувати, творити.

5. Тренування.
Відсутність активності руйнує здоров'я кожної людини, в той час як методичні фізичні вправи допоможуть зберегти себе. Тим, хто думають, що не мають часу для фізичних вправ, рано чи пізно доведеться знайти час для хвороб. Ваше здоров'я - це ваші досягнення. Знайдіть свою програму - спортом можна займатися і не виходячи з дому (домашні програми), а також без абонементів в тренажерні зали (наприклад, пробіжки).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 05.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1743

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: