Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 причин, щоб перевірити щитоподібну залозу

5 причин, щоб перевірити щитоподібну залозу

Кілька ознак, які мають вас насторожити.

poiuytre.jpg (152.06 Kb)
Ви неймовірно дратівливі
Може, ви і раніше не відрізнялися ніжним характером, але тепер прояви вашого "все дратує" більше нагадують ядерний вибух: ніяких ознак наближення лиха, а потім як шарахне, і все, всім кінець. Вивести вас з себе може яка-небудь дрібниця типу телефонного дзвінка, який пролунав невчасно, або забутої вдома парасольки.

Ви гальмуєте
У вас знизилися реакції: туговато мислите, частіше звичайного стали забувати слова ( "така штука, нею ще вхідні двері відкривають, ну!") Порушено увагу: вам складно зосередитися на тому, що ви робите (до речі, перевірте, скільки віконець зараз відкрито в вашому браузері і чи пам'ятаєте ви, навіщо ви їх взагалі відкрили). Втома і сонливість ви починаєте відчувати вже з ранку, ледь піднявшись з ліжка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як подолати врослі волоски?

У вас скаче настрій
Це не звичайна зміна настрою, коли для цього є привід: сталося щось забавне - сміємося, а печальне - задумалися або поплакали. Ні, це схоже на те, як ніби у вашій голові оселилися чотири особи - сангвінік, флегматик, меланхолік і холерик, і вони без кінця ведуть істеричну боротьбу без правил за те, хто сьогодні чергує.

Ви дуже збуджені
Ви гостро реагуєте на все подразники - таке враження, що всі нерви оголені. З одного боку, є приємний побічний ефект: секс - яскравий і запам'ятовується. З іншого, нервова збудливість виявляються самими різними способами - і сльозами не по справі, і високою конфліктністю, і періодичними нападами жалості до себе. А ще вам важко засипати вечорами, тому що ви емоційно перебирає події тижня, що минув і, правильно, дуже, дуже переживаєте.

Ви погано переносите спеку і холод
Це, скоріше, фізіологічне прояв порушення, але важливо ось що: гостра реакція на спеку або холод супроводжується самими справжніми психологічними стражданнями. Так, від зміни погоди вам не дуже добре - головний біль, запаморочення, іноді озноб. Але навіть сам прогноз погоди здатний надовго вибити вас з рівноваги: прочитавши про обіцяну спеці з грозами, ви відразу ж в фарбах уявляєте, як будете від цього страждати, мучитися, як це порушить ваші плани і зіпсує вам все життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 01.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1470

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: