Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Народна медицина / 5 трав для догляду за проблемною шкірою

5 трав для догляду за проблемною шкірою

Висипання, жирний блиск і розширені пори - з усіма цими неприємностями можна справитися за допомогою лікарських трав з аптеки. Ми зібрали кращі рецепти.

345t678iujy.jpg (244.42 Kb)
Настурція.
Квіти, листя та насіння цієї рослини містять велику кількість вітаміну С і сірки - головних борців з інфекціями. Настій настурції заспокоює шкіру з висипом вугрів.
 
Фенхель.
Парова ванночка над настоєм насіння фенхелю хороша для глибокого очищення пір шкіри. А холодний компрес з цього настою, до речі, заспокоює запалені і набряклі повіки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин, щоб перевірити щитоподібну залозу
 
Хміль.
Залийте 1 столову ложку хмелю 1 склянкою окропу, накрийте і дайте повністю охолонути. Використовуйте проціджений настій як лосьйон для очищення обличчя вранці і перед сном.
 
Звіробій.
Знімає роздратування, заспокоює шкіру, запобігає появі вугрів. Залийте половиною склянки окропу 2 чайні ложки подрібнених сухих квіток і листя звіробою. Накрийте кришкою і дайте настоятися 2 години, потім процідіть.
 
Дубова кора.
1 столову ложку сухої дубової кори залийте склянкою окропу і прокип'ятіть на повільному вогні 25-30 хвилин. Коли відвар охолоне, процідіть, додайте 50 г горілки і 1 столову ложку лимонного соку. Отриманим складом потрібно протирати обличчя перед сном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 06.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2135

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: