Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 звичок, які погіршують твій слух

5 звичок, які погіршують твій слух

Щоб цього не відбулось - читай нашу статтю!

435tyujkilo.jpg (237.73 Kb)
Ви слухаєте гучну музику
Очевидно, що гучна музика створює серйозне навантаження на органи слуху. Наприклад, якщо ви слухаєте iPod в навушниках на граничній гучності (а це від 100 до 115 децибел), то шкідливий вплив почнеться вже через 8 хвилин. Але музику середньої гучності (85 децибел) можна слухати з ранку до вечора без найменшої шкоди для здоров'я.

Ви займаєтеся в спортзалі, де дуже шумно
Мало хто замислюється про те, наскільки шумно може бути в фітнес-центрі. Тренажери, гучні голоси, - все це разом може створювати шум понад 100 децибел. Якщо ви проводите в спортзалі більше години, є сенс скористатися берушами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як ревнощі впливають на стан здоров'я?

Ви ходите на рок-концерти
Звук на концертах багатьох популярних музикантів знаходиться далеко за межами безпечного шуму. Якщо після того як виступ закінчився, ви відчуваєте біль у вухах, дзвінкий шум або закладеність, навантаження було занадто високим.

Ви влаштовуєте феєрверки
Шум, який виробляють салюти і римські свічки, може перевищувати 140 децибел, якщо ви перебуваєте в 2-3 метрах від місця запуску потужного феєрверку. А якщо неякісна піротехніка вибухає на землі, в безпосередній близькості від людини, можливі навіть тимчасові порушення слуху.

Ви ніяк не можете закінчити ремонт
Звичайна дрель виробляє шум потужністю близько 100 децибел, відбійний молоток - близько 120. Якщо після використання техніки у вас дзвенить у вухах, вам необхідні беруші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 10.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2388

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: