Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 причин випити каву зранку

5 причин випити каву зранку

Усім шанувальникам ароматного напою присвячується. Розповідаємо, чому пити каву корисно.

3535345erte.jpg (244.98 Kb)
1. Кава зміцнює імунітет.
Недавні дослідження, які проводилися в Гарварді показали, що 1-3 чашки кави в день знижують ризик захворювання на діабет. Також, вживання кави на 80% знижує ризик захворювання на хворобу Паркінсона і на 25% ймовірність захворювання на рак. Згідно з дослідженнями, жінки, що вживають по чотири і більше чашок кави в день, на 40% зменшують свої шанси захворіти на рак грудей.

2. Кава покращує витривалість.
Перед тренуванням, особливо ранковим, випий чашку кави. Цей напій моментально підвищить рівень ендорфіну в крові, і тренування пройде легше. Крім того, кава збільшує витривалість організму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієта для ласунок

3. Кава багата на антиоксиданти.
Чашка кави містить дуже багато антиоксидантів. А ти напевно знаєш, як вони важливі для здоров'я! А ще антиоксиданти підуть на користь і твоїй фігурі, адже вони нейтралізують вільні радикали, які призводять до набору ваги. Запам'ятай: чим більше антиоксидантів ти вживаєш, тим краще відчуваєш себе і виглядаєш.

4. Кава збільшує тривалість життя.
Згідно з дослідженнями, люди, які регулярно п'ють каву, живуть довше, ніж ті, хто її не п'є. За статистикою, і чоловіки і жінки, які віддають перевагу каві, більш вибірково ставляться до вибору продуктів харчування.

5. Кава робить мозок активнішим.
Кофеїн, є природним стимулятором, який активно впливає на мозок і настрій. Вченими доведено, що регулярне вживання кави також може допомогти подолати емоційні проблеми і поліпшити когнітивні здібності.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 21.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2172

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: