Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 6 порад, щоб схуднути без зусиль

6 порад, щоб схуднути без зусиль

Ось наші маленькі секрети, щоб швидко схуднути!

feiuwery9324.jpg (197.99 Kb)
1. Ставте реалістичні завдання і заохочуйте себе
Може бути, ви хочете схуднути на 20 кілограм, але щоб залишатися досить мотивованою, краще сказати собі "я скину 2 кілограми до кінця наступного місяця". Так ви не будете нервувати і злитися, якщо цього не станеться, але і приємно здивуєтеся, якщо втратите ці 2 кг набагато раніше. Обов'язково після досягнення мети винагороджуйте себе.

2. Складайте список покупок
Про цей пункт ви вже чули, коли ми писали про те, як перейти на правильне харчування. У випадку з схудненням діє той же принцип: щоб уникнути покупки некорисних і непотрібних вам продуктів, потрібно перед щотижневим походом до супермаркету складіть список покупок. Виділіть півгодини недільного ранку для того, щоб розписати всі страви і перекушування, які ви будете вживати протягом наступних 7 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим корисна лохина?

3. Не пропускайте сніданки
Ми вже писали, чому не можна пропускати сніданки. Якщо вам здається, що пропустити сніданок - це хороший спосіб втратити вагу, поспішаємо вас засмутити: сніданок розганяє метаболізм. А це, в свою чергу, допомагає втратити зайву вагу. Вибирайте продукти з високим вмістом білка, щоб зменшити тягу до солодкого протягом усього дня.
 
4. Зробіть клітковину вашим кращим другом
Ви можете скорочувати кількість калорій, зменшувати розміри порцій, але все одно залишатися наодинці з почуттям голоду. Перекушуйте низькокалорійними продуктами, багатими клітковиною. Авокадо, малина, груша, боби, брокколі артишок і т.д. допоможуть схуднути і добре втамовують почуття голоду.

5. Виділяйте час для прийомів їжі
Зізнайтеся, ви теж постійно вечеряєте біля телевізора або за сніданком перевіряєте фейсбук і гортає стрічку Інстаграму? Це говорить тільки про те, що ви не звертаєте увагу на те, скільки з'їдаєте і не контролюєте процес прийому їжі в цілому. Кращий спосіб зменшити кількість споживаних калорій - виключити всі відволікаючі вас чинники і зосередитися на їжі.

6. Плануйте перекушування
Перекушування потрібно влаштовувати між основними прийомами їжі. Вони повинні складати не більше 150 калорій. Можете перекусити жменею горіхів, нарізаними овочами або фруктами. Готуйте їх заздалегідь і тримайте поруч з вашим робочим місцем або в холодильнику на самій видній полиці.

Джерело: hochu.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 01.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2907

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: