Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 3 поради, щоб стати щасливою

3 поради, щоб стати щасливою

Читай та надихайся!

fe4rf43r235.jpg (154.45 Kb)
Зустрічайте світанок
Замість того щоб кожен день прокидатися зранку з поганим настроєм і гнітючими думками про майбутній робочий день, встаньте раніше, щоб помилуватися на світанок. Вчені вже давно довели, що споглядання краси природи діє на психіку людини заспокійливо і заряджає позитивною енергією. До того ж в ці хвилини у вас буде можливість скласти план на майбутній день і спокійно приступити до його здійснення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка вправа допоможе схуднути та підтягнути фігуру?

Навчіться бути тут і зараз
Не треба весь час думати про те, що трапиться з вами завтра або де ви опинитеся через пару років. Навчіться насолоджуватися моментом, в якому перебуваєте прямо зараз. Це дасть вам можливість подивитися на своє життя зовсім з іншого боку, і ви почнете помічати те, на що раніше ніколи не звертали уваги. Наприклад, як прекрасно іноді відправитися одній у кіно, щоб подивитися той фільм, який хочете саме ви! До того ж нарешті можна буде взяти відерце попкорну і з'їсти його повністю, не побоюючись засуджуючих поглядів подруги.
 
Не відкладайте на завтра те, що можна зробити сьогодні
Ніщо так негативно не позначається на психіці людини, як незакінчені справи. Особливо якщо врахувати, що з плином часу ситуація зазвичай тільки загострюється, а вам при цьому все складніше переступити до їх виконання. Тому просто зробіть те, що повинні. Повірте, це тільки з боку здається, що закінчити цей ненависний місячний звіт просто неможливо: сядьте і зробіть - без зайвих слів і ниття.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 06.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1998

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: