Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Народна медицина / 4 лікувальні властивості касторової олії

4 лікувальні властивості касторової олії

Маючи в аптечці касторове масло, ви зможете впоратися з застудою, позбутися від зморшок і шкірних вад. Пропонуємо чотири рецепта на його основі, які виручать вас в потрібний момент.

er4435r435.jpg (130.61 Kb)
Застуда з кашлем і нежиттю
Розітріть на ніч груди нагрітою касторовою олією і укутайтесь в ковдру. Якщо застуда сильна, проводьте цю процедуру три рази в день.
 
Мімічні зморшки і пігментні плями
Регулярно робіть легкий масаж з касторовою олією, злегка підігрітою в гарячій мисці. Легкими рухами по масажних лініях втирайте масло в шкіру обличчя і шиї, потім залиште мінімум на півгодини, після чого зніміть теплим вологим рушником.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як відбілити зуби без шкоди?

Папіломи, бородавки, виразки, рани
Кетамін дуже ефективний як зовнішній засіб для виведення бородавок. Втирайте масло в бородавку протягом 10-15 хвилин щодня вранці і на ніч для того, щоб вона просочилася маслом.
 
Догляд за ногами
Також касторове масло допоможе позбутися від натоптишів, мозолів, натертостей від взуття і п'яткових шпор. Втирайте щовечора в чисту шкіру ніг касторове масло і надягайте поверх бавовняні шкарпетки. До ранку ногам полегшає, а через місяць ваші ніжки будуть, як у немовляти.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 03.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3015

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: