Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 порад для здоров'я мозку

5 порад для здоров'я мозку

Ось що варто робити, щоб залишатись здоровою!

9u8uhuygtfrftugy.jpg (358.51 Kb)
Їжте жирну їжу
Можливо, ви не в курсі, але наш мозок на 60% складається з жирової тканини (може бути, саме тому ті, хто відмовляє собі в жирній їжі, відчувають, що стали міркувати гірше). Ваше завдання - ввести в свій раціон продукти, що містять "хороший" жир, а саме: лляне насіння, лосося, скумбрію, насіння соняшнику, сардини, волоські горіхи, оселедець, яйця, тунець. Не варто об'їдатися цими продуктами, досить з'їдати невеликі порції, але регулярно.

Спілкуйтеся
Оточивши себе симпатичними людьми, спілкуючись з тими, хто вам приємний, ви ... зберігаєте здоров'я мозку! Справа в тому, що коли ви посміхаєтеся або перебуваєте в прекрасному настрої, мозок виробляє допамін, він сприяє підтриманню хорошого стану мозкової діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад для зменшення потовиділення

Вивчайте іноземні мови
Знання іноземних мов розширює ваші можливості, сприяє кар'єрі, а ще - зберігає мозок в тонусі! Вивчення іноземних мов допомагає підвищити концентрацію та увагу, а також служить профілактикою розвитку захворювань мозку. Вивчення нової мови може запобігти або відстрочити розвиток хвороби Альцгеймера і недоумства на 4,5 років - до такого висновку прийшли вчені.
 
Чергуйте види навантаження
Займаючись спортом, ви покращуєте роботу головного мозку: ви знаєте про це? Марк Макденіел, доктор філософії, професор психології в університеті Вашингтона в Сент-Луїсі, передбачає комбіновану програму аеробіки і силового тренування. Його дослідження говорять про те, що, з точки зору здоров'я мозку, слід чергувати ці види навантаження.

Будуйте плани на майбутнє
Незалежно від того, скільки вам років, двадцять чи п'ятдесят, не відмовляйте собі в праві мріяти і будувати плани на майбутнє. Крім того, що це дає вам мотивацію до нових звершень, планування свого майбутнього сприятливо позначається на роботі головного мозку.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 04.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1835

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: