Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 5 порад, щоб позбутись страху перед невдачами

5 порад, щоб позбутись страху перед невдачами

Тренуючи свою здатність переживати провали, як м'яз, ми поступово навчимося більш впевнено йти на ризик.
 
trgrtg45645.jpg (168.74 Kb)
Кілька простих порад, щоб полюбити ризик
 
1. Ви зазвичай ходите в одне і те ж кафе?
Ризикніть: попросіть собі знижку як постійному відвідувачеві. Здається, що це просто - підійти і сказати. Але тут є елемент незручності і для вас (ви просите про те, що не прописано в меню), і для касира (він змушений діяти не за схемою). Ставлячи це питання, ви отримаєте більше ніж заощаджені гроші. Ви підвищите свій поріг упевненості в собі і подолаєте внутрішній бар'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як боротись зі стресом?
 
2. Сядьте поряд з незнайомою людиною в напівпорожньому автобусі, трамваї або поїзді.
Ми намагаємося по можливості залишити якомога більше простору між собою і іншими людьми. Чи знайдете ви в собі достатньо сміливості, щоб зламати цей шаблон? Може бути, ваш жест буде сприйнятий дружелюбно і вам вдасться зав'язати розмову.
 
3. Заявіть про свою мету публічно.
Ви давно хочете зробити щось амбітне, щось, що потребує великих зусиль і наполегливості? Покличте в свідки друзів і знайомих, розмістіть пост у своєму блозі або хроніці в соціальній мережі. Роблячи це, ви йдете на ризик того, що про можливий провал дізнаються всі. Але навіть якщо у вас не вийде виконати все ідеально, ви зрозумієте, що нічого страшного не станеться і ваші друзі не відвернуться від вас.
 
4. Поділіться чимось особистим в соціальній мережі.
Facebook - це гігантський ярмарок, де кожен знайде свою порцію уваги. Але що, якщо ви не отримаєте жодного "лайка"? Ви так чи інакше отримаєте вигоду від того, що навчитеся відкрито говорити про себе, не чекаючи похвали або уваги. Ділитися заради того, щоб ділитися, просто тому, що це важливо насамперед для вас самих, - це дуже важливий навик.
 
5. Поговоріть з начальником про те, що вам не подобається.
Багатьом з нас важко говорити про своє невдоволення в очі людині, яка має владу над нами. В результаті в найвідповідальніший момент ми не знаходимо слів, щоб відстояти свою позицію. Спробуйте в цей раз висловити все, що вас турбує, не чекаючи приводу. Якщо ж начальник - ви самі, постарайтеся максимально відкрито і чесно дати зворотний зв'язок свого підлеглого, що не уникаючи критики.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 05.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1980

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: