Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 5 речей, які варто робити щодня

5 речей, які варто робити щодня

Щоб життя налагодилось - варто лише зробити ці прості речі.

3r34r435.jpg (164.07 Kb)


1. Провести хоча б 5 хвилин в тиші і спокої
Присвятіть цей час собі, помедитируйте, проаналізуйте, що хорошого з вами сталося сьогодні, адже кожен день приносить нам маленькі радості. Тільки перебуваючи в гармонії з собою можна по-справжньому насолоджуватися життям.
 
2. Рухатися
Недарма кажуть, що рух - це життя. Адже помірні фізичні навантаження не тільки дозволяють добре виглядати, але і покращують самопочуття. Постарайтеся знайти собі заняття до душі: це може бути йога, танці або просто піша прогулянка по місту. У будь-якому випадку результат не змусить себе чекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, щоб позбутись страху перед невдачами
 
3. Навести порядок
Не обов'язково кожен день влаштовувати генеральне прибирання, але дуже важливо зберігати порядок там, де ви живете. Це теж своєрідна медитація, адже ви не тільки робите світ навколо себе чистіше, але і приводите в порядок свої думки.

4. Дізнаватися нове
Навіть якщо ви вже давним-давно отримали диплом, це не привід припиняти розвиватися! Саме нові знання тримають наш мозок в тонусі і допомагають завжди залишатися цікавим співрозмовником. Читайте більше пізнавальної літератури або запишіться на курси іноземної мови - все це допоможе вам не стояти на місці і вдосконалюватися як особистість.
 
5. Пити більше чистої води
Починайте ранок саме з води, потім вже - кава або чай. Так ви відразу відчуєте себе енергійніше і бадьоріше. До того ж ваш організм буде вам дуже вдячний.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 06.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2466

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: