Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 4 способи оновити свій організм

4 способи оновити свій організм

Кілька простих рекомендацій аюрведів, які вже сьогодні допоможуть вам відчути себе бадьоріше і молодше.

ewfre4tr45t45.jpg (2.61 Kb)
1. Більше куркуми
Заварюйте вранці чай з 1/4 ч. л. імбиру і 1/4 ч. л. куркуми, щоб пробудити ШКТ. Також ця спеція ефективно висушує слиз і усуває роздратування, викликане алергіями і застудами. Якщо у вас нежить, приймайте 1/2 ч. л. куркуми, змішуючи з такою ж кількістю натурального меду, 3 рази в день.
 
2. Більше зелених овочів
Якщо ви більшу частину дня проводите в приміщенні, вам обов'язково необхідні зелені овочі - вони борються з застійними процесами в лімфатичній та імунній системах, а також незамінні для здоров'я печінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти продовжують молодість?
 
3. Очищайте ніс
Використовуйте неті-пот - спеціальний чайник, з якого солоною водою промивають ніс. Станьте біля раковини, поверніть голову паралельно землі, вставте кінчик в ніздрю і лийте воду - вона буде виливатися через іншу. Цей метод допомагає при застудах і алергіях. Сольовий розчин робіть з дистильованої води і морської солі, вода повинна бути трохи підсолодженою.
 
4. Прощайте і любіть
Складіть список людей, з якими ви хотіли б вирішити якісь питання, помиритися або відновити відносини. Прощення і розуміння допоможуть позбутися від емоційної тяжкості.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 09.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1789

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: