Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Спорт і фітнес, Фітнес / Ідеальна фігура за 7 хвилин в день

Ідеальна фігура за 7 хвилин в день

Американські вчені з коледжу спортивної медицини в Індіанаполісі з'ясували, що для гарної форми довгі виснажливі тренування зовсім не обов'язкові. Щоб отримати ідеальну фігуру, достатньо всього семи хвилин вправ в день!

ac513b4e696e7afa584dc419da3c629b.jpg (12.71 Kb)


Основа запропонованого комплексу: короткочасність та інтенсивність. На одну вправу потрібно в середньому витрачати 30-60 секунд. У складі комплексу:

присідання уздовж стіни;
стрибки;
біг на місці з підніманням колін;
випади;
віджимання;
віджимання з розворотом;
присідання на стільці спиною до нього та інші.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Фітнес - вправи за типом фігури

Перша частина комплексу присвячена стрибкам, які розігрівають тіло, а також присіданням біля стіни з притуленою спиною (навантаження на нижню частину тіла). Далі качаємо прес з положення лежачи, підйом на степ, потім знову присідання.

Друга частина: зворотні віджимання від стільця - для трицепсів, біг на місці з високо піднятими колінами, віджимання, випади, бічна планка. Два тижні в такому ритмі можна порівняти з 6-8 тижнями тренувань на витривалість, вважають вчені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 24.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2544

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: