Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 секретів осіннього схуднення

5 секретів осіннього схуднення

Для нової пори року - нові нюанси схуднення!

098y7t6rdrfghuj.jpg (204.62 Kb)
1. Намагайтеся включити в раціон повноцінні гарячі страви - готуйте овочеві супи з капусти, селери, болгарського перцю і томатів, тушкуйте капусту з невеликою кількістю масла, запікайте в пароварці або на грилі рибу і курячі грудки.
 
2. Осінь - не найкращий час для безвуглеводної дієти. Навіть якщо вуглеводи для вас - головне табу, постарайтеся включати в свій раціон хоча б одну порцію зернових щодня. Віддайте перевагу гречці, пшоні, коричневому рису і кіноа, і залиште на тарілці манку, білий рис і пшеничну кашу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як їсти печиво та мати тонку талію?
 
3. Не захоплюйтеся "чайними посиденьками" з солодощами. Навіть умовно корисні зефір, мед і пастила істотно додають раціону калорій, особливо якщо ви п'єте чай пару раз за день. Їжте "справжні" солодощі 1-2 рази в тиждень.
 
4. Відмовтеся від звички наїдатися перед сном. Нехай основний прийом їжі доводиться на середину дня, а не на вечір. В іншому 3-5-разове харчування - те, що треба для дієти восени.

5. Намагайтеся, щоб в кожному прийомі їжі були повноцінні білки, трохи складних вуглеводів, джерело харчових волокон і вітамінів, і уникайте будь-якого фастфуду та консервів. Восени тіло дуже ефективно затримує воду, і набряки можуть вас засмутити.

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 07.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1636

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: