Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 7 цікавих фактів про секс

7 цікавих фактів про секс


Про секс сказано і написано багато. І не дивлячись на це, в цій темі є ще маса цікавих відкриттів, про які ви могли і не чути.

6354_divovizhni-fakti-pro-seks-620x414.jpg (38. Kb)

Пропонуємо вашій увазі 7 цікавих фактів про секс.


Секс допомагає знизити рівень стресу

Коли ви занадто напружені, постійно зайняті на роботі і, до того ж, втомлюєтеся від домашнього навантаження, ідеальна "розрядка" - інтимна близькість з вашим партнером. Секс допоможе, наприклад, знизити рівень артеріального тиску і, як наслідок, краще протистояти стресовій обстановці. "Ніжні ласки і всі види вираження прихильності допомагають краще налаштувати роботу між внутрішніми органами, - розповідає лікар Уолтер Гедін. - Повільний, вкрадливий секс - відмінний спосіб відновити сили і почуття".

Ліва сторона у жінки - найчуттєвіша


Якщо вірити дослідженням Стіва і Віри Боданськи, медиків і авторів ілюстрованого посібника по масовим оргазмам, в клітор жінки є конкретна зона, яка є найбільш чутливою. У своєму гіді насолоди вони пишуть про те, що ця таємнича ділянка тіла, яка приносить найвищу насолоду, - лівий верхній квадрат клітора. З його допомогою можна відчути небувалий вибух почуттів.

Сексуальні бажання у жінок пов'язані з її циклом

Природа так розпорядилася, що найбільше сексуальне бажання жінка відчуває в дні овуляції. Всьому виною гормони і збільшення рівня тестостерону в цей період, які і викликають сильне інтимне тяжіння до партнера. Робота цього сексуального механізму, звісно, не випадкова: таким чином природа усіма силами сприяє тому, щоб жінка завагітніла.

10 хвилин - цілком достатньо

За даними американських досліджень ідеальна тривалість статевого акту - всього 10 хвилин. Вчені вважають, що якщо перевищити ліміт - інтимна близькість з великою ймовірністю просто набридне одному з партнерів. Крім того, вони визначили і інші часові параметри: 2 хвилини - занадто мало для сексу, 3-7 - цілком прийнятно для підтримки пристрасного сексу, 12 хвилин і більше - занадто довго. Якщо ви хочете продовжити еротичне задоволення на простирадлах, можете спробувати ритуали тантричного сексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-Звідки береться бажання сексу?
-5 секретів, як зберегти пристрасть у шлюбі
-ТОП 3 чоловічих фантазії про секс

Засипати одразу після сексу - абсолютно природно

"Коктейль" ендорфінів та інших речовин, які потрапляють в кров у момент оргазму, викликають сонливість, яку відчувають більшість чоловіків відразу після статевого акту. Втім, як і деякі жінки - хоча відсоток "сплячих красунь" в даному випадку куди нижче. Дослідження університету Мічигану підтвердили: якщо він або вона засинають одразу після сексу - це наочний доказ того, що партнер "потрудився на славу", статевий акт був глибоким і він вклав у нього всі свої почуття.

Жінки можуть відчувати нескінченну кількість оргазмів

"Дослідження показують, що кілька оргазмів поспіль у жінок бувають досить часто. Якщо скористатися правильною технікою і прийняти до уваги бажання самої партнерки, можна продовжувати без перепочинку - стільки разів, скільки захочеться", - заявляє сексолог Алессандра Рамполлі. У той час як чоловіки відчувають рефрактерний період після оргазму і їм потрібен час, щоб відновитися, жінки мають можливість випробувати задоволення без зволікання більше одного разу.

Секс має омолоджуючий ефект

"Закоханий чоловік виглядає молодшим". "Секс має anti-age ефект". "Сексуальне життя з партнером запобігає захворюванням". Ви коли-небудь чули такі вислови? Гормони володіють величезною силою. Дотримання гормонального балансу може врятувати навіть шлюб, що на грані розпаду. Експерименти вчених Інституту старіння показали: чоловіки і жінки старше 50 років, які, крім правильного харчування і фізичної активності, мають здорові сексуальні апетити, виглядають молодше однолітків і відчуває себе набагато краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 27.11.2016
Автор: katerina
Переглядів: 2476

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: