Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія, Кар'єра / 5 помилок при першому знайомстві

5 помилок при першому знайомстві

Враження від першої зустрічі, як правило, формують думку про людину. Часто після того, як сформується судження про співрозмовника, змінити його вже не так легко.
Список помилок, яких варто уникати, щоб залишити приємне враження.
2413_40644.jpg (39.55 Kb)
1. Не прикрашайте дійсність

Коли ви чесно говорите про речі, які не виставляють вас в кращому світлі, коли ви визнаєте свої помилки і не відхрещується від прогалин в знаннях, ви відкриваєте. Співрозмовник починає сприймати вас як прямого і надійну людину. Це створює особливу довірчу зв'язок між вами.
Запам'ятайте аксіому: відносини, розпочаті з «щиросердного зізнання», завжди міцніше, тих, що почалися з обману.

2. Не прагніть запам'ятатися раз і назавжди
Якщо ви будете виглядати занадто розумним або занадто крутим, співрозмовник може порахувати вашу поведінку фальшю чи вихвалянням.
А може і просто засоромилася продовжувати з вами спілкування. Відкривайтеся поступово, поки не відчуєте, що люди готові сприймати вас таким, яким ви є.

7240_d.jpg (24.15 Kb)

3. Не будьте занадто відвертими

Іноді буває так, що людина симпатична з першого погляду. І вам хочеться стати максимально відкритим, максимально чесним з ним. Хочеться розповісти свою історію, поділитися своїми потаємними почуттями та думками. Але робити це при знайомстві категорично не можна.
По-перше, вам невідомо, чим живе ваш співрозмовник, які у нього мрії, турботи і принципи. Якщо ви занадто багато наговорите про своє особисте життя, не впізнавши про його, ви можете потрапити в незручну ситуацію.
А по-друге, якщо ви розкриєте якісь дані, які повинні зберігатися в таємниці, ви здастеся надто несерйозним і незрілим.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:15 хвилин - секрет вдалого першого побачення

4. Не говоріть без зупину

Паузи в розмові з незнайомою людиною - це нормально! Звичайно, мовчання може бути незручним, але ще більш незграбними бувають довгі розмови ні про що. І недоречні жарти.
Погодьтеся, дуже втомлює говорити з людиною, яка очікує від вас, що ви вслухайтеся в його потік мови. Так що, якщо розмова затихла сам собою, трохи почекайте, а потім змініть тему або попрощайтеся.

5. Не розпитуйте зайвого

Завжди проявляйте щирий інтерес до людини, з якою спілкуєтеся. Задавайте йому питання, цікавтеся його думкою, будьте готові терпляче і з розумінням вислухати його відповіді.
Але такт понад усе! Який би цікавою і жвавою не була бесіда, не перетворюйте її в допит. Не ставте занадто багато запитань. І не забувайте, що в пристойному суспільстві не говорять про політику, релігію, грошах і особистому житті.

Джерело: www.adme.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:11, 11.07.2017
Автор: annachernuk
Переглядів: 5389

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: