Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі, Відпочинок і подорожі / 5 причин полюбити осінь

5 причин полюбити осінь

У багатьох з нас осінь асоціюється з похмурою погодою, холодом, поганим настроєм і навіть депресією! Але це зовсім не так. Осінь також може дарувати радість і посмішки, якщо поглянути на неї з іншого боку.

zavantazhennya_1rken.jpg (12.44 Kb)
Улюблений плед, фільм або книга може стати приємніше, ніж відпочинок біля моря
Літо пройшло, але воно залишило нам приємні спогади про відпустки, про проведені теплих вечорах разом з друзями та коханими, так чому ж не повторити один з таких вечорів під шум дощу і запах мокрого листя, в одну з вересневих п'ятниць? Що може бути краще закутатися в плед, слухати дощ і перечитувати улюблену книгу!

Прогулянка і осінні фарби піднімуть настрій
Восени багато сонячних днів і вони наповнені світлом навіть більше ніж влітку - жовті та оранжеві листя теж дають свій відсвіт, а їх колірні тони тонізують, збуджують і підвищують настрій. Намагайся гуляти в сонячну погоду, хоча б 15 хвилин і від смутку не залишиться й сліду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Що читати восени: ТОП-5 осінніх кни

Звичайно ж, шопінг
Потрібно не забувати себе радувати! Обнови гардероб осінніми нарядами, пробіжися по розпродажах з фінальними знижками, або просто купи собі нові парфуми.

Домашнє СПА
Влаштуй собі вдома справжній спа-салон! Для цього тобі знадобиться 1,5-2 години вільного часу, ванна з теплою водою і бажано піною - в неї потрібно зануритися на 15-20 хв, потім на прогріте тіло нанести скраб з солодким або пряним ароматом, після чого легкими масажними рухами зробити собі самомасаж, потім змити скраб за допомогою контрастного душу.

Розваги
Одним з найприємніших занять восени стає відвідування виставок, відкриття театру, кіно, а також проведення вечорів у затишних кафе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 18.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2464

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: