Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі / 6 лайфхаків, які зроблять твоє життя простішим

6 лайфхаків, які зроблять твоє життя простішим

Ми тобі обіцяємо, що ці поради спростять твоє життя і допоможуть присвячувати час тим справам, які ти дійсно любиш!

time.jpg (25.77 Kb)
1. Використовуй метод Сократа. Суть методу Сократа полягає в тому, що для досягнення своїх цілей тобі необхідно при будь-яких обставин починати бесіду з людиною з тих тем, в яких ваші думки сходяться. Це свого роду управління розмовою і в теж час маніпуляція вашим опонентом. Метод Сократа це дуже ефективний прийом, який дозволяє управляти ходом діалогу.

2. Керуй своєю мовою тіла. Невербальна комунікація - важливий інструмент. Ступінь твого володіння мовою тіла визначає твій успіх у всіх сферах життя: від відносин до кар'єри. Мало не 93% спілкування становить невербальна комунікація. Ти зможеш домогтися успіху, якщо будеш уважніше до тих знаків, які посилаєш за допомогою невербального спілкування.

3. Завжди плануй свій наступний день ввечері. Це допоможе тобі зв'язати всі справи дня в єдину систему, і жодна важлива зустріч або захід не випаде з графіка. Керуй своїм часом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Більше креативу: 12 способів бути творчою

4. Навчися говорити ні речам, в яких ти не зацікавлена. Усуваючи суперечливі імпульси, які штовхають нас в різних напрямках, ми швидше досягаємо поставлених цілей. До речі, давно доведено, що маніакальна увага зосереджена на одній меті, в кінцевому підсумку призводить до її 100% реалізації.

5. Слухайте аудіокниги під час водіння. Аудіокниги замість музики підвищують сприйнятливість мозку на 20%. Так, якщо ти їздиш навіть всього годину на машині, то ти зможеш прослухати цілу аудіокнигу всього за тиждень! А уяви, скільки цікавих і корисних книжок ти «прочитаєш» за рік?

6. Найскладніші справи плануй на першу половину дня. На думку психологів, насамперед вранці, робити те, що ти найбільше не любиш. Решта частину дня буде більш продуктивною, адже ти закінчиш з найскладнішим справою вранці, і зможеш відпочити. Твій вечір буде приємніший, а занепокоєння зникнуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 29.09.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1374

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: