Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі, Відпочинок і подорожі / 7 ознак заклятої подруги

7 ознак заклятої подруги

Твої стосунки з подругою здаються тобі трохи дивними? Начебто все чудово, ви не сваритеся, вона ніколи не робила тобі нічого поганого, але ти відчуваєш, що щось не так? Ось 7 ознак, які допоможуть тобі зрозуміти, що на справі вона тобі не подруга.

sestry.jpg (39.96 Kb)
Вона вчить тебе жити
На правах людини, яка тобі добра бажає, зрозуміло. Ти кличеш її в гості, щоб виговоритися і поплакатися, а у відповідь отримуєш непрошені поради про те, як тобі слід жити. І проблема, власне, не в самих радах, а в тому, що після цієї розмови ти відчуваєш себе дурепою і невдахою. Ще й товстою до того ж.

Вона тобі грубіянить
Тонко грубіянить, як справдешній мережевий троль: "Люба, який у тебе сьогодні прекрасний макіяж! Зовсім не видно прищів і кіл під очима!" Тобі здається, що вона робить це не зі зла, а просто така в неї натура - ну не вміє людина говорити компліменти, буває. Ні, не буває. Ляпнути дурість або гидоту може кожна і без жодного злого наміру, це правда. Іноді. Твоя подруга знову радить тобі не купувати чоботи, пошиті для тих, у кого довгі ноги? О, це в неї випадково вирвалося...

Вона акцентує увагу на твоїх промахах
Не свою увагу, щоб ти розуміла, а увага суспільну. Запросити тебе в ресторан на день народження і закричати за столом: "Маші більше не наливати, а то вона минулого разу на столі танцювала!" І начебто це жарт був, але ти все одно сидиш з червоними щоками і мрієш провалитися крізь землю, тому що всі поглядають на тебе з виразом "Нумо, нумо, що ви нам сьогодні виконаєте?". Всі знають, що ти одного разу напилася в клапті, і всі над цим сміються. Жахливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 способів покращити відносини

Вона підгодовує твоїх внутрішніх демонів
До речі, про танці на столі: адже вона тебе напоїла, до ворожки не ходи. Саме тому, що знала - ти не вмієш пити, наприклад. А може, ти схильна до зневіри і депресивних станів, і вже будь впевнена, в найчорніший день вона прийде і підкине тобі безвиході, причому в такій кількості, що тобі в петлю полізти захочеться.

Вона знецінює твої переживання
"Ой, та ну тебе, не переживай!" - улюблена її приповідка. Ми всі так говоримо, коли трапляється щось несуттєве - улюблена чашка розбилася, наприклад, або ніготь зламався прямо перед побаченням. Але якщо тебе підсиджує колега, якщо ти в пух і прах посварилася зі своїм милим або якщо у твого котика виявили пухлину, вона все одно скаже: "Не переживай!" У країні криза, а вона про котика плаче, фу такою бути. І ти негайно відчуваєш себе винуватою і жалюгідною. Обтяжуєш тут всіх своїми стражданнями.

Вона бере і нічого не віддає натомість
Бере вона, природно, все, що ти можеш їй дати. І грошей у борг візьме, і сумочку позичить на вихід, і підживиться твоїми емоціями і твоїм часом. А тобі вона нічого не дасть, немає. Телефон манікюрниці вона втратила, погодувати твого котика в твою відсутність вона не зможе, тому що у неї новий залицяльник ("Сама розумієш, дорога, не до котиків тут!" - і ти розумієш, ага, ти ж подруга!), і поговорити вона ніяк не зможе - однією ногою за порогом. Ти хотіла розповісти їй щось важливе, у тебе в житті сталося щось значуще і тобі потрібен слухач? Вибач, у неї молоко на плиті втекло.

Ти не можеш їй довіряти
Вона підставляє тебе регулярно, але в неї щоразу є виправдання. Вона абсолютно випадково розбовтала твою страшну таємницю! Вона просто забула передати тобі важливу інформацію, у неї в цей момент голова була іншим зайнята. Вона зовсім не хотіла обговорювати тебе з мамою твого милого, але не могла ж вона піти, це негарно! Ти ображаєшся, звичайно, але ж вона правда не зі зла, так вийшло! Саме що зі зла. І чим швидше ти завершиш відносини з нею, тим краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 06.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2220

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: