Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі, Відпочинок і подорожі / 3 мальовничих місця в Україні, де варто побувати восени [ФОТО]

3 мальовничих місця в Україні, де варто побувати восени [ФОТО]

Тим часом деякі, вражаюче гарні місця, нічим не поступаються закордонним дивам.

fgh5t4ty45y6y7.jpg (326.37 Kb)

Букський каньйон, Черкаська область

Це диво української природи, кам'яний каньйон в селі Буки Черкаської області за останні кілька років став рідним місцем для молоді, яка любить відпочивати в наметах, під зорями та з вогнищами. Прохолодна річка, оточена високими гранітними виступами, невеликий водоспад, затишні галявини - все це робить Буки локацією, яку варто відвідати хоча би оглядово, без наметів. Якщо уважно придивитись до виступів, можна побачити в них людські профілі — місцеві кажуть, що тим, хто розгледить ці "портрети", в майбутньому завжди щаститиме. Кам'яні залишки старої, першої в Україні, ГЕС, в каньйоні виглядають вельми органічно — селфі на такому фоні гарантовано збере сотні лайків. Любителі екстриму у Буках теж не сумуватимуть — тут влаштовують рафтинг-тури та тренування по скелелазінню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Ретро кіно: 3 культові картини, які варто побачити кожній

13687409_274716126241696_1433905697_n.jpg (147.21 Kb)

Тунель кохання

Для закоханих в нашій добірці є особливе місце — тунель кохання, що знаходиться у Рівненський області біля села Клевань. Тунель утворився природним чином — гілки дерев міцно сплелись таким чином, що тепер виглядають, як зелений і величний коридор. Але походження чіткої форми цього коридору не надто романтичне: річ у тім, що цією дорогою проходить залізниця, і потяги буквально “зрізують” листя та гілки, “підганяючи” їх до форми вагонів. Проїжджаючи у одному з таких потягів крізь тунель, потрібно загадати бажання — воно неодмінно збудеться. Те ж саме варто зробити й закоханим — якщо вони пройдуть крізь тунель разом, то їх любов буде вічною (принаймні, таке існує повір'я).

10724252_1530704713899564_21170677_n.jpg (38.1 Kb)

Олешківська пустеля

Виявляється, в Україні існує ще й ...власна пустеля, нехай не така велика (площа ледь перевищує 200 гектарів), як Сахара, але виглядає не менш захопливо. До речі, в Європі наша Олешківська пустеля вважається найбільшим піщаним масивом), не кажучи вже про те, що посеред неї є справжній оазис, котрий бере свій початок у чистому і прісному підземному озері. Знаходиться українська пустеля у Цюрупинському районі Херсонської області.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

12:00, 24.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1951

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: