Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі, Гороскопи / Гороскоп на 20. 07. 2017

Гороскоп на 20. 07. 2017

7177_1440679111_47366.jpg (306.62 Kb)

Овен

Сьогоднішній день відмінно підходить для роботи в команді, і ви не маєте нічого проти того, щоб брати участь в загальній діяльності. Весь день ви будете сповнені ентузіазму - насолоджуйтеся життям!

Телець

Вам варто взятися за що-небудь нове, може бути, таке, чого ніхто і ніколи раніше не робив. Ваша енергія прекрасно підходить для ролі лідера. Навіть якщо ви почнете діяти самостійно, навколишні неодмінно до вас підтягнуться.

Близнюки

Сьогодні Вам потрібно побільше спілкуватися з новими людьми, навіть з тими, з ким ви раніше не стали б мати справу. Зараз саме час розширити межі свого спілкування і не втратити нові можливості. Спробуйте все, що пропонує вам життя!

Рак

Сьогодні вам необхідно навести порядок у голові, щоб звільнити місце для нових ідей і знайомств. Позбавтеся від всього непотрібного і зустріньте це свято з відкритим розумом.

Лев

Чи можете ви відкласти справи на деякий час? Якщо так, то це прекрасно, тому що сьогодні у вас з'явиться можливість поліпшити карму на тиждень вперед. Це варто того, щоб присвятити цей день допомозі іншим людям.

Діва

Сьогоднішній день буде набагато цікавішим, ніж попередні, завдяки несподіваному гостю або новині здалека. Це порушить звичний хід подій, але виключно в позитивному сенсі.

Терези

Сьогодні ваш розум ідеально налаштований на рішення давньої проблеми - скористайтеся цим. Ви легко зможете знайти потрібну відповідь, обговоривши ситуацію з людьми, які поділяють ваші інтереси.

Скорпіон

Сьогодні у вас виникнуть спірні питання з членом сім'ї або сусідом. Можливо, ви навіть задумаєтеся над тим, щоб переглянути деякі домовленості. Висловлюйте свою думку чітко і ясно, щоб уникнути сварки.

Стрілець

Сьогодні близькі на вашому боці - настільки, що ви навіть можете запідозрити їх у корисливому намірі. Але це зовсім не так. У вас з'явилася перевага - так скористайтеся нею, поки є така можливість.

Козеріг

Сьогодні Вам доведеться серйозно поговорити з деякими людьми. Головне - не перетворювати це в сварку. Зараз саме час продемонструвати начальству або друзям, що ви не так передбачувані, як вони вважають.

Водолій

Приділіть більше уваги культурі і мистецтву. Сьогодні ви зможете побачити красу в усьому, що вас оточує. З потоком дня ваш настрій буде ставати все краще і краще.

Риби

Сьогодні ваша підсвідомість проявить неймовірну активність – зверніть увагу на її підказки. Спробуйте знайти розгадку своїх снів і прислухайтеся до того, що говорить інтуїція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:40, 19.07.2017
Автор: Liya
Переглядів: 2704

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: