Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі / Підсумки року: найгарячіші хлопці 2014

Підсумки року: найгарячіші хлопці 2014

Хто їх цих красенів змусив твоє серце битися частіше і хто снився тобі в таємних снах частіше за інших "гарячих хлопців"? Знайомся з красуньчиками та обирай найкращого!

getimage1025nfhbgfhythgjjg.jpg (9.42 Kb)
1. Джеймі Дорнан

У Голлівуді до чоловіків-моделей рідко ставляться серйозно, відводячи їм епізодичні ролі чиїхось коханців, сексуальних садівників та інших не надто інтелектуальних мачо. Приємним винятком із правил є ірландець Джеймі Дорнан, який зараз задіяний в одній з найбільш очікуваних кінопрем'єр - еротичній мелодрамі "50 відтінків сірого".

dornan.jpg (33.35 Kb)

Де на нього подивитися: у фентезі "Одного разу в казці" і мелодрамі "Марія - Антуанетта".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки року: найгарніші пари 2014 року

2. Чарлі Ханнем

Він відмовився від ролі Крістіана Грея через надто завантажений графік на телебаченні. Подивившись пару епізодів "Синів анархії", ми раптово усвідомили, що за кількістю відвертих сцен з Чарлі цей серіал не поступається нашумілій еротичній прем'єрі.

char14_1_1.jpg (40.85 Kb)

Де на нього подивитися: в екшені "Тихоокеанський рубіж" і мелодрамі "Ціна пристрасті".

3. Шайа ЛаБаф

Останнім часом Шайа шокував шанувальників своїми вчинками та заявами, а також проходив лікування від алкогольної залежності, але це не заважає іменитим режисерам безперервно запрошувати його у свої гучні проекти.

shia_2.jpg (50.87 Kb)

Де на нього подивитися: в драмах "Уолл-стріт: Гроші не сплять", "Німфоманка", "Лють" і в екшені "Трансформери".

4. Колтон Хейнс

В американці Колтоні Гайнесі поєднується чарівна дитяча наївність і брутальна чоловіча впевненість, яка простежується в його міміці, жестах, погляді. Цей пекучий коктейль і не тільки зводить з розуму дівчат по всьому світу, які із завмиранням серця чекають його нових ролей.

kol2_1_1.jpg (52.97 Kb)

Де на нього подивитися: в телесеріалах "Вовченя" і "Стріла".

5. Сем Вортінгтон

Австралійський актор британського походження, Сем Вортінгтон, - наша нова пристрасть. Мужній, гарний, стриманий і більше - не хлопець, а мрія.

sem3_1.jpg (42.2 Kb)

Де на нього подивитися: у фентезі "Аватар", драмі "Минулої ночі в Нью-Йорку", бойовику "Термінатор-4" і драмі "Торт", яка ось-ось вийде на екрани.

6. Гаспар Ульєль

Французький актор і просто красунчик Гаспар Ульєль - унікальне явище в кінематографі. З юних років йому вдаються найскладніші ролі, а за фасадом худенького, усміхненого хлопчини ховається найпотужніша харизма.

gas27_1.jpg (52.99 Kb)

Де на нього подивитися: в мелодрамі "Тривалі заручини", в фільмі жахів "Ганінбал: Сходження", в байопіку "Сен-Лоран".

7. Джо Манганьєлло

Цей хлопець грає в кіно, рекламує нижню білизну, дає семінари з фітнесу та любить дітей - можливо, саме тому його вибрала красуня Софія Вергара?

manga_1.jpg (33.96 Kb)

Де на нього подивитися: у комедії "Супер Майк" і серіалі "Справжня кров".

8. Ніколай Костер-Вальдано

Красень зі сталевим поглядом, зірка серіалу "Ігри престолів", датчанин на ім'я Ніколай Костер-Вальдано просто випромінює чоловічу харизму.

kos3_1.jpg (140.67 Kb)

Де на нього подивитися: у драмі "Падіння" Чорного яструба", комедії "Інша жінка" і в серіалі "Гра престолів".

9. Тео Джеймс

Поки популярність фентезі "Обрана" б'є рекорди, до виходу готується новий фільм цієї серії - "інсургентів", ми хочемо звернути твою увагу на красеня з пронизливим поглядом і красивим ім'ям - Тео Джеймса.

theo.jpg (43.51 Kb)

Де на нього подивитися: в мелодрамі "Ти зустрінеш таємничого незнайомця", ужастике "Інший світ: Пробудження", фентезі "Обрана".

10. Кіт Херінгтон

Доводиться визнати, що за кількістю красенів Великобританії абсолютно немає рівних. Ми переконалися в цьому в черговий раз, звернувши увагу на 27-річного Кіта Херінгтона - актора театру і кіно.

kit2_1.jpg (32.06 Kb)

Де на нього подивитися: в фільмі жахів "Сайлент Хілл-2", в фентезі "Сьомий син", в серіалі "Гра престолів".

Обрати найкращого та найгарячішого хлопця ви можете взявши участь в нашому опитуванні ВКонтакті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 25.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2330

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: