Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Дім і декор, Хобі / 5 речей, які не варто зберігати в гаманці?

5 речей, які не варто зберігати в гаманці?

За статистикою кожна третя крадіжка припадає на крадіжку жіночих сумок та гаманців. Поліція лише розводить руками: люди носять в гаманці занадто багато важливого, тим самим вручаючи злодіям ключі від свого життя.

690x458_0xd42ee42d_19046866051441722411.jpeg (14.74 Kb)
Паспорт
Ви серйозно вважаєте, що зберігати паспорт в гаманці - хороша ідея? Отримавши ваш паспорт, оформити іпотеку зловмисник, звичайно, не зможе. Так само, як і оформити великий кредит: у цих випадках клієнта дуже добре перевіряють. Але отримати моментальний кредит або позику на покупку побутової техніки - запросто. Втрата паспорта - це незмінний стрес, клопоти, втрата часу, а іноді і зіпсовану відпустку, або зіпсовану кредитну історію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 незвичних способів створити шикарні локони

Занадто багато грошей
Спробуйте носити з собою рівно стільки готівки, скільки ви готові втратити. Деякі зовсім ходять без готівки і розплачуються лише банківськими картами. Це теж невірний підхід, так як готівка завжди повинна у вас бути на випадок виникнення непередбаченої ситуації.

Занадто багато кредитних карт
Не носіть в гаманці всі кредитні карти, які у вас є. По-перше, у злодія буде більше шансів підібрати пароль, якщо він володіє відразу кількома картками, а по-друге, вам нічим буде розплачуватися, поки ви переоформлятимете втрачені карти. Носіть з собою тільки одну або дві, решту залиште вдома в безпечному місці.

Записочки з потрібною інформацією
Сюди відносяться папірці з пін-кодами ваших кредитних карт, телефони потрібних людей, яких ви ніяк не занесете в свій контакт-лист в телефоні, рецепти і призначення від лікарів. Складаючи це в кишеньки свого улюбленого гаманця ви піддаєте ризику ваші фінанси, ваші відносини і ваше здоров'я.

Сертифікати та подарункові карти
Не носіть подарункові карти на випадок, якщо вам раптом захочеться сьогодні забігти в магазин і використати їх. Якщо у вас вкрадуть гаманець, вони - перше, що буде використовувати злодій, оскільки сертифікати - це щось на зразок готівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 30.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2180

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: