Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі / Гороскопи / 2015 рік Кози принесе успіх п'ятьом знакам Зодіаку

2015 рік Кози принесе успіх п'ятьом знакам Зодіаку

У наступному році, який пройде під знаком Дерев'яної Кози, удача посміхнеться п'яти Знаками Зодіаку. Це Водолії, Терези, Овни, Близнюки і Леви. Людям, що народилися під цими сузір'ями, буде вдаватися все. А про інші читайте нижче.

1416153593_1.jpg (24.81 Kb)
Для вищезазначених знаків рік не обійдеться без проблем і негараздів, однак вони зможуть легко з усім впоратися. До того ж, у багатьох зміниться ставлення до всього що відбувається. Ймовірно це буде пов'язано з подіями минулого року: 2014 рік, за словами астрологів, для багатьох з них був досить складним. Загартований характер, нові устремління і позитивний настрій допоможуть заново повірити в себе, що і приверне удачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як поводяться знаки Зодіаку в ліжку

Тельцям, Ракам, і Козерогам гороскоп на 2015 рік рекомендує поменше переживати за своє майбутнє. Цим Знаками Зодіаку пощастить трохи менше в силу їх невміння бачити перспективи і постійно шукати проблеми на свою голову. Козерогам не варто буцатись із символом 2015 року - Дерев'яною Козою. Їм радять по-менше перешкоджати тому, що відбуватиметься в їхньому житті. Ракам в 2015 році варто звернути увагу на свої справжні бажання і прагнення. Прийшла пора будувати своє життя на основі своїх особистих переконань і бажань. Тельців Дерев'яна Коза буде постійно буцати в п'яту точку, щоб ті, нарешті, струснулися і почали досягати поставлених цілей.

Стрільцям, Рибам, Скорпіонам і Дівам належить поборотися за своє щастя. Крім цього, багатьом представникам цих сузір'їв рекомендується повірити у диво і у власне везіння. Тільки тоді удача посміхнеться і їм. Таким людям радять мислити більш позитивно, так як в 2015 році думки будуть дуже швидко матеріалізуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 06.12.2014
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2392

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: