Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Макіяж, Знаменитості / Мейкап-секрети від візажиста Кім Кардашьян

Мейкап-секрети від візажиста Кім Кардашьян

Головний відповідальний за обличчя Кім Кардашьян - голлівудський візажист Маріо Дедівановіч - дав майстер-клас.

1444641135-kim-kardashian-mario-dedivanovic-make-up-masterclass-new-york-january-2015.jpg (39.37 Kb)
Праймер необов'язковий

Якщо вірити Маріо, то база під макіяж і тіні зовсім не є обов'язковою складовою макіяжу кожної з нас. Візажист готує обличчя, шию і декольте Кардашьян за допомогою звичайного зволожуючого крему - таким чином, макіяж не виглядає перевантаженим, якщо навіть поверх тону нанести пудру.

Не наносити тон під очі

Найнеприємніша річ в smoky-eyes - це обсипаний під очі пігмент, прибрати який найчастіше непросто. Щоб мінімізувати проблему, Маріо завдає тон на все обличчя Кім, крім області під очима. Потім візажист приступає до макіяжу очей і безболісно видаляє опалі тіні, якщо є необхідність. Тільки потім Дедівановіч наносить консилер і тон - загальна картина виходить ідеальною.

Спонж - твій найкращий друг

Маріо обожнює легендарний спонж Beauty Blender і радить його всім, хто робить макіяж самостійно. Навіть якщо тональну основу ти наносиш пальцями або пензлем, то конусоподібний спонж допоможе непомітно розтушувати кордони нанесення засобу і надати обличчю природний вигляд, видаливши надлишки тонального засобу легко і акуратно, не пошкоджуючи макіяж.

Використовуй два відтінки для брів

Щоб брови виглядали виразно, і в той же час, натурально, Маріо використовує більш світлий олівець у внутрішніх куточках брів і поступово затемнює їх більш темним олівцем ближче до їх кінчиків.

Купи дитячий шампунь і масло чайного дерева

Комбінацією цих двох засобів Маріо очищає кисті і спонж, що, природно, радить і всім іншим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український дизайнер Олена Даць показала свою колекцію в Парижі [ФОТО]

Лайнера багато не буває

Візажист нашаровує один лайнер на інший, домагаючись ідеальних стрілок або смокі. Спочатку проводить лінію темно коричневим олівцем, ретельно розтушовує її, потім поверх завдає чорний олівець, а через пару секунд закінчує макіяж рідким лайнером.

Дихай носом

Цей прийом допомагає від сльозоточивості під час нанесення тіней і туші.

Контуринг - минуле століття

Незважаючи на палку любов Кардашьян до контурування, її візажист від нього не в захваті. "Я знаю, що багато хто називає мене королем цієї техніки, але насправді я не надто її люблю. Той екстремальний контурінг, який ви бачите на youtube або в журналах, виглядає абсолютно неадекватно в реальному житті" - говорить він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 13.10.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1611

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: