Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Макіяж / 8 помилок, які ти робиш, коли наносиш макіяж

8 помилок, які ти робиш, коли наносиш макіяж

Як правильно зробити макіяж, не допускаючи типових помилок? Деталі у нашому матеріалі...

q5k7p7g15a.jpg (25.92 Kb)
1. Не зволожуєш шкіру перед мейкапом
Ти здивуєшся, але легкий зволожуючий крем здатний навіть замінити базу під макіяж! Дай крему вбратися 1-2 хвилини, потім промокни серветкою. На зволоженій шкірі декоративна косметика тримається краще - це факт.

2. Забуваєш про бальзам для губ
Знаєш, що ти повинна зробити на самому початку свого макіяжу? Правильно, нанести на губи бальзам! Поки ти будеш возитися з тоном і фарбувати очі, губи встигнуть достатньо зволожитись, а значить, і помада потім ляже ідеально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 б'юті-заповідей, яким повинна слідувати кожна дівчина

3. Наносиш тональний крем на все обличчя
Тональний крем - це не маска, яку потрібно розмазати по всьому обличчю. Повір, це ніколи не буде виглядати природно, тому перестань себе «штукатурити», використовуй тільки легкий тональний крем і наноси його виключно на проблемні ділянки - наприклад, лоб, ніс, область під очима.

4. Неправильно використовуєш консилер
Щоб коректор не скочувався в зморшки, його потрібно наносити тонким шаром кінчиками пальця. Коли все буде готово, почекай півхвилини, давши засобу підсохнути, і промокни його серветкою - шкіра віддасть надлишки консілера, і він не буде помітний.

5. Намагаєшся виділити вилиці рум'янами
Розсипчасті рум'яна підходять тільки для того, щоб виділити ними яблучка щік, і не намагайся намалювати впалі вилиці з їх допомогою! Багато дівчат чомусь думають, що цей трюк цілком доречний, але не тут-то було. Розсипчаста основа не підходить для скульптування, а рожевий пігмент на всю щоку навряд чи зробить тебе красивішою.

6. Не використовуєш базу під тіні
Саме база під тіні - це такий диво-продукт, завдяки якому макіяж очей протримається весь день, навіть якщо ти створила його за допомогою самих бюджетних тіней. Так що цей продукт точно повинен оселитися в твоїй косметичці.

7. Наносиш пудру на щоки
Пудра - це такий незамінний, але одночасно складний в експлуатації продукт, який, як і тональний засіб, не варто наносити на все обличчя. Злегка Припудрюємо Т-зону, от і все.

8. Малюєш занадто графічні брови
Яскраві широкі брови в моді, і це навіть не обговорюється, але багато дівчат в гонитві за такою красою переходять межу. Не треба підводити брови темним олівцем - повір, це виглядає безглуздо і дуже дивно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 09.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1802

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: