Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Манікюр і педикюр / 18 фактів, які ви повинні знати про манікюр

18 фактів, які ви повинні знати про манікюр

Мати красиві та доглянуті нігті - обов'язок кожнок жінки. Навіть якщо ви маєте гарну зачіску, стильно одянена, а нігті - жахливі - це зіпсує весь образ. Дізнайся 18 фактів про манікюр, які будуть корисні кожній із нас.

l5eu7rdmeki.jpg (59.02 Kb)
1) Правило трьох мазків

Щоб акуратно нанести кольорове покриття потрібно знати одне дуже важливе правило, а саме техніку "трьох мазків". Наберіть на пензлик лак, і видаліть надлишки. Фарбувати починайте з центральної частини нігтя, трохи відступивши від кутикули. Поставте крапку посередині, розтягніть її пензлем з верху до краю. Потім проведіть пензликом з обох сторін лінії в цьому ж напрямку. Зробивши всього лише 3 штриха, ви отримаєте ідеальний манікюр.

2) Тримайте лаки в холодному і темному місці

Так вони довше збережуть свою "свіжість" і не засохнуть через пару тижнів після першого використання.

3) Ніколи не трусіть лаки

Що ви робите перед тим, як відкрити лак? Правильно (а точніше неправильно) гарненько трусите. Замість цього краще покатайте його між долонь, тримаючи при цьому вертикально. Такий метод буде гарантувати відсутність повітряних бульбашок в лаку і здуття покриття на нігтях.

4) Пензлик для макіяжу допоможе прибрати зайве

Лак, який опинився за межами нігтьової пластини, буде найлегше прибрати тонким пензликом. Напевно, у вас завалялася пара старих пензлів для губ з щільного синтетичного ворсу. Обмокніть їх в рідину для зняття лаку і зітріть як ластиком лак, який опинився на шкірі.

5) Знайдіть правильний колір

Як і помаду, тіні, рум'яна, тон, лак потрібно підбирати під колір шкіри. Помічали, що іноді з певним відтінком покриття, руки виглядають то якимись брудними, то дивного і нездорового кольору? Скористайтеся при виборі засобу типсами, штучними нігтями, що показують колір лаку, зазвичай вони висять або лежать поруч із засобами. Просто прикладіть їх до своїх нігтів і подивіться, чи піходить вам відтінок.

6) Регулярно використовуйте олію для кутикули

Вона пом'якшить шкіру навколо нігтя і зробить манікюр акуратним.

7) Уникайте швидковисихаючих лаків

Такі засоби з позначкою "манікюр за 60 секунд" можуть сильно зіпсувати ніготь за рахунок речовин, що прискорюють процес висихання.

8) Завжди використовуйте базове покриття

Воно просто необхідно, якщо ви хочете, щоб манікюр протримався якомога довше, а фарбувальні речовини кольорового лаку не проникли в ніготь і не пофарбували його в неприємний хворобливий жовтий відтінок.

9) Після фарбування охолодіть нігті

Потримайте їх під холодною водою, щоб прискорити процес висихання.

10) Білий лак в якості бази підсилює колір

Щоб неон на нігтях здавався ще яскравішим, нанесіть під нього білий або бежевий лак. В принципі так можна чинити з будь-яким відтінком - щільна світла база надає глибину кольоровим покриттям.

11) Фарбуйте нігті тонкими шарами

Щоб не морочитися з сушкою і не чекати по годині повного висихання лаку, краще наносити кілька тонких шарів, ніж один товстий.

12) Не бійтеся використовувати розчинник

Купуйте спеціальний засіб, яким можна робити лаки менш густими. По-перше, це допоможе "відродити" старого улюбленця. По-друге, якщо новий лак виявиться надто густим, не доведеться його викидати.

13) Використовуйте глітери

Лаки з блискітками тримаються довше. Майте це на увазі, коли зберетеся у відпустку або туди, де вам явно буде не до манікюру.

14) Підпилювати нігті потрібно в одному напрямку

В іншому випадку вас чекають розслоєні нігті, тріщини і купа інших манікюрних неприємностей.

15) Не мийте руки в гарячій воді

Гаряча вода - ворог манікюру. Після неї покриття може роздутися або просто відколотися.

16) Завжди використовуйте закріплююче покриття

Це продовжить життя манікюру, врятує його від впливу гарячої води і додасть блиск кольоровому покриттю.

17) Ватні пальчики

Щоб без проблем зняти покриття з блискітками, намочіть вату засобом для зняття лаку, оберніть їй кінчики пальців і зачекайте кілька хвилин. Після такої нехитрої процедури прибрати блискітки буде так само легко, як і звичайний лак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: [INVALID URL BB CODE]

18) Використовуйте засоби для видалення лаку без ацетону

Ацетон сушить нігтьові пластини і призводить до погіршення їх стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:40, 06.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 3784

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: