Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Манікюр і педикюр / 5 золотих правил манікюру

5 золотих правил манікюру

Аби ваш манікюр залишався ідеальним в будь-якій ситуації - запам'ятайте ці основні правила - тоді ви точно завжди будете на висоті!

rqkucyn3_-4.jpg (23.97 Kb)


Ці золоті правила манікюру дозволять вам швидко і просто вирішити маленькі проблеми, позбутися залишків лаку та прекрасно виглядати. Адже манікюр - це візитка карточка кожної жінки і саме на руки, за останніми дослідженнями, найбільш уваги звертають чоловіки. Тож беріть на замітку!

1. Перед тим як зняти темний лак, нанесіть на шкіру навколо нігтя масло для кутикули - жирова плівка не дасть лаку забруднити шкіру.

2. Після того, як ви нанесли лак, капніть на кожен ніготь трохи зволожуючого масла - воно зробить поверхню більш слизькою і буде служити своєрідним бар'єром, що запобігає появи змазування і подряпин на свіжому лаку.

3. Якщо ви все ж змастили тільки що нанесений лак, капніть масло на пошкоджену поверхню і обережно розітріть пальцем, щоб згладити пошкодження.

4. Щоб лак висох швидше, можна опустити нігті в крижану воду.

5. Якщо лак для нігтів трішечки загус - це можна виправити, додавши до нього засіб для зняття лаку або ацетон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 12.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1692

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: