Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини / 11 речей, про які він бреше на першому побаченні

11 речей, про які він бреше на першому побаченні

Ти мріяла про це побачення тиждень? Готувалась декілька годин? Але все може піти зовсім не так, як ти того очікувала. Твій обранець може виявитися брехуном. Отже, представляємо рейтинг самого поширеного чоловічого брехні на першому побаченні вже готовий.

rs13y.jpg (26.42 Kb)
"Зазвичай я дотримуюся здорового харчування, але зараз, мабуть, з'їм подвійний чізбургер з беконом". Самотні або краще сказати "вільні" хлопці часто харчуються фаст-фудом і замороженими напівфабрикатами, але вони не хочуть, щоб ти дізналася це на першому побаченні, тому прикидаються борцями за здоровий спосіб життя, готовими зробити виняток із правил "тільки сьогодні".

"О, так, я теж обожнюю "Скандал". Хлопець скаже, що обожнює жіночий серіал тільки в одному випадку: якщо сподівається пошвидше укласти тебе в ліжко і переконати в тому, що у вас тааак багато спільного.

"Ніколи не був тут раніше". А хто приводить в цей самий ресторан попередню дівчину з tinder?

"Я випив лише два келиха". Тут, в барі, він дійсно випив два, але вдома, перед побаченням, ще три, щоб трохи розслабитися і не хвилюватися.

"Ти не дивилася "Зоряні війни"? Обов'язково потрібно подивитися і прямо зараз!". Справа тут зовсім не в культовому фентезі, а в тому, щоб заманити тебе до себе додому на "чашку чаю" і "кіно".

"Ні, мені не холодно!". Йому холодно, ще й як! Просто він хоче відчути себе крутим і загартованим хлопцем, коли віддає тобі свою куртку або піджак.

"Вчора, коли я був у спортзалі ..." Тут 50/50. У кожному разі, він робить все, щоб ти знала - ти маєш справу з накачаним атлетом.

"Я не часто ходжу на побачення". Можливо, це правда, можливо, немає, але будь впевнена в одному: він обов'язково занизить своє "число", щоб не злякати тебе на першому побаченні.

"Останні серйозні стосунки були у мене ... дуже давно". Ага, приблизно місяць тому. "Ні, ні, я заплачу!". Але буде дуже радий, якщо ти запропонуєш розділити рахунок навпіл.

"Моє останнє розставання було обопільним рішенням". Не буває обопільних розставань: хтось їх ініціює, а хтось змушений погодитися. Те, що він переслідував колишню, яка його кинула, цілих півроку, залишиться їх "спільною" таємницею.

"Ой, у ці вихідні я тааакий зайнятий!". Жоден хлопець не видасть тобі, що у нього немає ніяких планів, що всі його друзі вже давно по парах і не кличуть його на свої тусовки або що він лузер, який зазвичай проводить вікенд за компьюером. Вигадана зайнятість, навпаки, підвищує його цінність в твоїх очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яке вбрання підходить для романтичної вечері

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 08.03.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 3928

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 1
Просто 8.03.2015 - 15:36
Більше сказано про те що жінки хочуть чути, можливо й справді чоловіки брехатимуть! Ваша справа інтуіція, в кожної своя!...не читайте всякий емоційно спрямований, феміністичний текст, нас завжди за відсотки хочуть розділити! Кохайте, майте свою голову, своє щастя!
З 8 березня!
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: