Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 правил психології, які змінять твій світогляд

5 правил психології, які змінять твій світогляд

Як зробити своє життя яскравішим, позитивніше, цікавіше? 5 правил взаємодії з навколишнім світом, які зроблять тебе щасливіше!

a-happiness-that-never-beach-girl-happiness-smile-summer.jpg (19.29 Kb)
1. Правило Дзеркала

Усі тебе люди, які тебе оточують - дзеркала. Вони відображають особливості твоєї унікальної особистості. Що це означає? Наприклад, якщо хтось по відношенню до тебе робить неприємні дії, значить ти сама це "дозволяєш". Або, якщо тебе постійно обманюють, то можливо, і ти сама частенько говориш людям неправду. Поміркуй над тим, чому ситуації повторюються, і зроби висновки.

2. Правило Вибору

Все що відбувається у твоєму житті - це твій вибір. І якщо ти сьогодні живеш не так як хочеш, тебе оточують не дуже приємні люди, і особисте життя все ніяк не складається, це теж твій вибір. Чи не пред'являй нікому претензій, ти сама створюєш собі проблеми і щасливі моменти. Дій і вибирай на свою користь!

3. Правило не ідеальності

Всі помиляються і ти не виняток. І не завжди твоя думка чи вчинки інші люди повинні вважати правильними. Адже і світ не чорний і не білий, навколо нюанси і півтони. Ти маєш право на помилку, але також ти маєш право і на її виправлення.

4. Правило Відповідності

Ми всі отримуємо в цьому житті рівно стільки, скільки заслуговуємо. Все це стосується і близьких людей, і друзів, і роботи і грошей. Наприклад, якщо ти не робиш щось на всі 100%, то смішно це вимагати від інших. Можливо, тобі потрібно зрозуміти, що всі претензії до світу і навколишньої дійсності безглузді. Але є і хороша новина! Коли ти сама приймаєш рішення змінитися - змінюється вся твоя навколишня дійсність, і, до речі, в кращу сторону.

5. Правило Справжнього

Ти живеш саме зараз, не вчора і не завтра. Майбутнє ще не настав, минулого вже не повернеш, а кожну наступну секунду настає справжнє. Фантазії про майбутнє і прихильність до минулого призводить до депресії, стурбованості й породжують тривогу. Живи сьогоденням і насолоджуйся кожною секундою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки років триває справжня дружба

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 04.04.2015
Автор: Makaeva Lena
Переглядів: 2805

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: