Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини / 10 речей які не розуміють чоловіки

10 речей які не розуміють чоловіки

Іноді деякі речі є дуже важливими для жінок, але чоловіки або не розуміють їх, або просто прикидаються. Якщо ваш чоловік - один з таких, дайте йому почитати цей список.

wu9dfczd7ks.jpg (34.87 Kb)
1. Вибір ресторану - це дуже важливо. Не підганяй мене, коли я не можу вирішити, що я хочу їсти! Вибрати між італійською та тайською кухнею - завдання не на десять хвилин.

2. Не дратуй мене, коли я і так не в настрої. Краще просто дай мені час, щоб прийти в себе. І не намагайся розвеселити мене, від цього тільки гірше!

3. Придумай щось оригінальне, ніж червоні троянди. Так, я розумію, що це класика, але в мене складається враження, що ти купуєш їх на автоматі. І взагалі, існують й інші кольори...

4. Хоч раз прибери в будинку без мого нагадування. Якщо я прийду додому і несподівано побачу чистий посуд, то обіцяю - цієї ночі в боргу не залишуся.

5. Не починай розповідати про своїх колишніх, поки я не запитаю. Твої минулі відносини, звичайно, цікавлять мене, але все має бути в міру.

6. Так, я не завжди одягаюся для тебе і мені наплювати, що тобі не подобається цей комбінезон. На вечірці будуть ще й інші жінки і я хочу, щоб вони заздрили.

7. Якщо мені подобаються розглядати чужі весільні фотографії або білі сукні, це ще не означає, що я хочу заміж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова яскрава колекція Фаррелла Вільямса для Adidas [ФОТО]

8. Косичка і хвостик - це дві різні зачіски для різних випадків життя!

9. Туш і лайнер - це теж дві різні речі. І так, вони обидві мені потрібні.

10. Я розповідаю своїм подружкам про наші стосунки і це зовсім не означає, що я скаржуся на тебе. Просто іноді мені потрібен свіжий погляд на деякі рішення. І повір, такі розмови запобігли не одній сварці з тобою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:00, 09.06.2015
Автор: Yulia
Переглядів: 1579

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: