Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини / 17 ознак чоловіка мрії

17 ознак чоловіка мрії

Це занадто ідеально, щоб бути правдою, але так хочеться вірити в чудеса!

690x460_0xd42ee42d_4226886541434711020.jpeg (29.65 Kb)
1. Він дарує квіти просто так. Хоче запросити на побачення або просто підняти настрій - не важливо, головне, він думає про вас і старається!

2. Він тримає своє слово. Ви планували разом вибратися за місто або він просто обіцяв передзвонити - в його словах можна не сумніватися. А навіть якщо щось пішло не так, його виправданням завжди хочеться вірити.

3. Він дзвонить на наступний день після побачення. Сам! По телефону, а не скидає смс. Якщо так, то він один з небагатьох інопланетян на землі, що не страждають від найсильнішої форми телефонної алергії. А тому його шанси вище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради, які допоможуть вийти заміж

4. З ним ви відчуваєте себе особливою. Навіть якщо раніше ви зустрічалися з справжнім занудою, який постійно морочив голову, то з цією молодою людиною ви відчуваєте себе єдиною дівчиною на землі - адже саме цього заслуговує кожна.

5. Він точно знає, чого хоче. І в списку його пріоритетів, відносини з вами не на останньому місці.

6. Він не грає в ігри "ближче-далі". Правило "я почекаю три дні і напишу їй" - повна нісенітниця, властива швидше підліткам. Крім того, три дні в епоху інтернету прирівнюються до дев'яти місяців. Хто погодиться чекати стільки часу? Безумовно, не ви.

7. Він хоче скоріше познайомити вас з друзями та рідними. Тому що людині, яка визначилась, нічого чекати.

8. Йому подобається проводити час з вашою родиною. Він спілкується з вашим батьком і братом, як повноправний член сім'ї. І не закочує очі, коли ваші родичі запрошують на дачу.

9. Він будує плани на майбутнє. Немає нічого сексуальнішого для жіночого вуха, ніж слова і мрії про спільне майбутнє. Візуалізувати бажане - це вже півсправи.

10. Він розділяє ваші цінності. Не важливо, як сильно ви любите людину, якщо ваші цілі не збігаються (наприклад, він хоче будувати кар'єру, а ви готові заводити дітей), нічого не вийде.

11. Він дивиться з вами серіали і сопливі шоу. Може він в таємниці теж любить "Холостяка" та "Ігри престолів"?

12. Він готовий йти на компроміси. Тому що він не центр всесвіту і досить впевнений у собі і розумний, щоб усвідомлювати це.

13. Він готовий жертвувати заради ваших відносин. Наприклад, ви отримали роботу мрії в Нью-Йорку, і він, у свою чергу, готовий переїхати з вами, тому що ви все життя мріяли працювати редактором у журналі і він знав про це.

14. Він каже, що відчуває. Говорити про почуття також важливо, як і випробовувати їх. Адже тільки так можна побудувати здоровий союз.

15. Він не намагається змінити вас. Він вважає вас сексуальною і дивовижною (і, можливо, злегка божевільною), він усвідомлює всі ваші недоліки, але при цьому ні за що в житті не проміняв би вас на іншу.

16. Він вміє чути. Адже важливо не тільки слухати. Він знає ваше улюблене морозиво і улюблені квіти, і пам'ятає одного разу розказану вами історію про п'єсу в школі.

17. Він хоче одружитися. Він бачить у вас найдорожче і не сприймає вас як належне. Він шукав вас все життя так само, як і ви шукали його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:20, 20.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1896

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: