Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Кар'єра / 7 способів поєднати сім'ю і кар'єру

7 способів поєднати сім'ю і кар'єру

Пропонуємо вам 7 рис і звичок жінки, 7 способів легко і приємно поєднувати сім'ю і кар'єру, зберігаючи здоров'я і випромінюючи світло.

544542529.jpg (19.7 Kb)
1. У тебе все в житті відбувається вчасно. Жаль, розчарування тобі взагалі незнайомі. У будь-якій ситуації ти завжди питаєш себе "Як я можу це використовувати?" І дієш. Ніхто і ніколи не викличе у тебе зневіри, адже саме зневіра виснажує тебе найбільше!

 2. Наприклад, тобі дуже хочеться уваги, приємних слів і подарунків від чоловіка. А він, як на зло, вихований так, що робить це вкрай рідко. Не тому, що тебе не любить - просто у нього немає такої звички. Але при цьому в твоєму оточенні обов'язково є люди - друзі, колеги, родичі, - які щедрі на подарунки і теплі слова. Нам завжди дають те, чого ми щиро хочемо. Тільки іноді не відразу і не через тих людей, від яких ми цього чекаємо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 способів домогтися підвищення в кар'єрі

3. Давайте недоліки символічно назвемо "бур'янами". А таланти і переваги - "ромашками". Зазвичай люди хочуть мати багато "ромашок" і повністю позбутися "бур'янів". І більшу частину свого життя витрачають на боротьбу з "бур'янами". Але якщо весь час "лікувати" свої слабкі сторони, то все, що буде в результаті, - це багато слабких сторін. Справа в тому, що ми підсилюємо те, на що направляємо свою увагу.

4. У нас необмежений запас сил, нервів, ідей і всього іншого. Кращий відпочинок - це зміна діяльності. Увечері перед сном ти просто вимикаєшся, а вранці включаєшся. Протягом дня ти вмієш знайти 15-20 хвилин, щоб побути з собою, натиснути кнопку "перезавантаження", відновитися. Ти точно знаєш, що в житті бувають такі проблеми, що твої труднощі сьогодні - це просто подарунок небес. Ти кожен день дякуєш Богові за те, що саме ці складності прийшли до тебе. Ти віриш, що у Всесвіті на будь-яке твоє питання є тільки три відповіді: 1. Так. 2. Так, але не зараз. 3. У мене для тебе приготовлено дещо краще.

5. Ти нікого не осуджуєш і не принижуєш. Це займає багато часу, а в тебе його немає. Ти будуєш і завжди робиш тільки те, що повинна робити НЕЗАЛЕЖНО ВІД ТОГО, ЯК ТИ СЕБЕ ПРИ ЦЬОМУ ВІДЧУВАЄШ. Якщо ж все-таки часом здається, що сил немає зовсім, ти береш паузу хвилин на 15, молишся, уявляєш собі повне перезавантаження і, як ні в чому не бувало, вирушаєш діяти. Ніби все вже вирішено, і небесна канцелярія на твоєму боці. Ти знаєш: що б не сталося, у тебе в запасі завжди знайдеться пів-чайної ложки сил!

6. По суті, мета "перевиховання" - змусити іншу людину думати, відчувати і діяти, як ти. У самій ідеї перевиховання лежить проста потреба, яка є в кожному з нас -ПОБАЧИТИ СВОЄ ПРОДОВЖЕННЯ, повторення, відображення в чомусь АБО КОМУСЬ. Але для того, щоб реалізувати цю потребу, досить хобі чи творчості в усіх її видах. Жінці дуже важливо мати захоплення, адже її енергії так багато, що її просто не можна направити в одне русло. Шукай своє, починай, реалізовуй! Твій головний критик - ти сама.

7. За одну секунду все життя може змінитися. Пам'ятай, що є правило "трьох В": всіх, все, завжди відпускати з вдячністю. Будь-які відносини -це завжди дзеркало твоєї особистості. Навчися вивчати свої стосунки. Навчися вивчати себе, дивуватися собі. Ти - недосліджений материк з купою білих плям. Коли тобі буде цікаво вивчати себе, ти зможеш так само дивуватися іншим.

Дуже важливо бути жінкою по внутрішньому рішенню. Не для того, щоб комусь подобатися, а щоб слідувати своєму призначенню. Внутрішнє рішення бути щасливою і гармонійною - це головна запорука того, щоб стати приголомшливою!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 28.06.2015
Автор: maruna
Переглядів: 1691

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: