Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 7 речей, які варто тримати в секреті від хлопця

7 речей, які варто тримати в секреті від хлопця

Ми, безперечно, "за" довіру і чесність у відносинах. Але практика (і висновки психологів), показують, що є моменти, які все ж варто тримати в секреті від хлопця.

kis131213.jpg (24.24 Kb)
Не говори йому, що: спочатку ти закохалася не в нього, а в його кращого друга.
Можливо, приятель твого бойфренда познайомився з тобою швидше, ніж він сам, або, наприклад, ти зустріла його на загальній вечірці і була убита наповал - у кожній із цих ситуацій, краще залишити це при собі. Якщо ж почуття до гарячого друга не вщухли, є сенс задуматися: навіщо ти продовжуєш стосунки з хлопцем, якого не любиш?

Не говори йому, що: ти хочеш дитину (зараз).
Весільна лихоманка і пристрасне бажання завести потомство - нормальні явища як для дівчат, так і для хлопців. Тим не менш, чоловіки рідко доходять до подібних висновків першими - часто квапити події починаємо саме ми. Тим не менш, радимо тобі втихомирити свої інстинкти і почекати з обговоренням дитячих імен доти, коли він сам про це заговорить.

Не говори йому, що: твої батьки вважають його недостатньо хорошим для тебе.
Одна справа, якщо у них на те є реальні підстави: наприклад, він грубо поводиться з оточуючими або вже п'ятий рік поспіль ніде не працює, а зовсім інше, якщо вони просто вважають, що їхня дочка повинна бути разом тільки з красенем-дипломатом, граючим на фортепіано...В іншому випадку ця тема взагалі не повинна дійти до його вух - максимум, можеш поскаржитися подружкам за ланчем.

Не говори йому, що: його плямкання за столом змушує твоє око сіпатися у страшному нервовому тіку.
Коли стосунки з хлопцем переходять у стадію серйозних, моменти, що здавалися милими, починають зводити з розуму. Подумай про те, чи може він змінити це і чи повинен: якщо насправді немає, то навіщо прищеплювати йому зайві комплекси?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 19 фактів, які ти не знала про поцілунки

Не говори йому, що: твоя подруга сумнівається у своїй орієнтації.
Якщо її рішення ніяк не вплине на ваші з бойфрендом відносини, то і знати йому про це не потрібно. Насправді, інтимні моменти з життя близьких тобі людей не підлягають обговоренню з ким-небудь, навіть якщо цей хтось або - твій хлопець.

Не говори йому, що: його картини (музика / проекти) посередні.
Люди сходяться в пари не для того, щоб підривати самооцінку один одного, навпаки - людина, яка любить, зобов'язаний вселяти в партнера віру - тоді він дійсно "підкорить вершини". Не варто критикувати його аматорські треки або ескізи, якщо ти, звичайно, не експерт.

Не говори йому, що: його мама виводить тебе з себе.
Це перша жінка в його житті і, цілком можливо, найголовніша. Якщо вона дійсно ставиться до тебе вороже - він має право це знати, але переконайся, що говориш погано про її дії, а ні в якому разі не про людину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:20, 02.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2614

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: