Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини / 10 правил онлайн - флірту

10 правил онлайн - флірту

Поради для всіх, хто мріє знайти особисте щастя в Мережі.

690x460_0xd42ee42d_5627853061441705179.jpeg (21.78 Kb)
1. Менше думайте.

Ви не на іспитах. Почніть обмін повідомленнями з вподобаним об'єктом - або дайте відповідь на його послання, не думаючи про правильні заходи і не прагнучи придумати актуальну тему для першої розмови. Темою для старту може стати навколишнє середовище, банальне уявлення себе коханою, якась деталь його профілю. Або те, що цікавить вас в даний момент. Наприклад: "Чим займаєтеся?" "Жахлива погода, правда?" Або "Симпатичне фото з горилою у вашому профілі. Було страшно?" По суті, тема розмови не важлива - важливі емоції, якими ви ділитеся при спілкуванні. Пам'ятайте: флірт ні до чого не зобов'язує, він усього лише показує вашу зацікавленість і готовність до знайомства. І будь ласка, перевіряйте орфографію і правильність написання імені співрозмовника. Звернутися до хлопця "Діма" замість зазначеного в профілі "Тіма" - класична помилка серійного дейтера.

2. Не поширюйтесь

Емпіричне правило Стіва Джобса щодо електронних листів до місця і в онлайн-флірті: стислість - сестра таланту. Обмежте повідомлення п'ятьма пропозиціями. Ви можете урезонити свій письменницький запал смайликами і емодзі, але не забувайте, що сам текст теж повинен містити емоції - і переважно теплі.

3. Будьте впевнені

Щоб не витрачати час і настрій на збентеження, говоріть про те, що любите робити або в чому ви дійсно хороші. Якщо те, чим ви захоплюєтеся, здається співрозмовнику нудним, розкажіть про кумедний епізод з вашого життя. який трапився недавно. Якщо й так абонент іскрить у відповідь, розслабтеся і задавайте йому питання.

4. Не нагнітайте сексуальність

Агресивний запал знищує романтичний настрій. Легкі сексуальні інсинуації можуть мати місце, але не варто зациклюватися на подробицях - це занадто, особливо для першої розмови. Залишайтеся самі собою: не намагайтеся справити враження і здатися тим, ким ви не є. Будьте відкритими і впевненими в собі - це формула привабливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як навчитись говорити прямо: топ - 5 порад

5. Не поспішайте

На перших порах утримайтеся від занадто особистих питань. Не варто витягати назовні глибокі емоційні шрами родом з дитинства, коли ви тільки починаєте спілкуватися з кимось. Несамовиті визнання знищать атмосферу легкого кокетства - тобто, саме приємне, що є на початку відносин. Якщо вас невблаганно зносить до серйозних розмов, переключіться, говоріть про що завгодно: про собак, хобі, улюблену книгу, вино, місто ... Будьте забавними і пустотливими, робіть компліменти і ведіть діалог, уважно читаючи репліки співрозмовника.

6. Будьте щедрі на похвалу

Компліменти - сигнал відкритого флірту, а лестощі - ключ від усіх дверей, поки не виглядає удавано. Люди обожнюють похвалу - нехай навіть від малознайомих людей. "Яка у вас гарна посмішка!" - "Ого! Ось це автомобіль!"-"Чудова собака!"- Науково доведено, що відповіддю на подібні репліки буде посмішка і розташування співрозмовника.

7. Прощайтеся, якщо вам не цікаво

Переконайтеся, що ваш флірт взаємний, оскільки, образно висловлюючись, - це парний танець, що не моноспектакль. Початок має бути легким і забавним. Якщо вас не чіпляє, відступайте. Хімія виникає лише тоді, коли ви відчуваєте радість від спілкування і щиро хочете говорити з цією людиною. Як тільки ви усвідомили, що даремно витрачаєте час, просто йдіть далі.

8. Не захоплюйтеся жартами
Не варто оскаженіло вправлятися в дотепності або намагатися витончено кепкувати над абонентом, як це роблять у фільмах. У сценаристів було чимало часу на те, щоб обміркувати жарти і подальшу реакцію на них - ваше листування, навпаки, має на увазі спонтанність. І взагалі, флірт - це забавно, мило і збудливо, а не обхохочешься. Сміх без причини, на думку психологів, це зовсім не ознака дурості, а ефект, яким ми вуалюємо нервово-соромливий стан. Відпочиньте і чесно дайте собі відповідь на питання: що вас бентежить? Або ви дійсно хочете звести спілкування до веселого угару?

9. Внушіть собі успіх

Відкладіть смартфон. Встаньте прямо. Глибоко вдихніть і усвідомте: він - справжній щасливчик, тому що ви спілкуєтеся з ним. Серйозно. Запам'ятайте цю мантру і перед кожним флірт-стартом повторюйте її кілька разів.

10. Не плануйте весілля
після перших смайликів у відповідь на ваші кокетливі фрази. Не вступайте в мріях у серйозні стосунки з людиною, з яким ви ледве знайомі - не ускладнюйте ситуацію, інакше будете почувати себе як на іспитах. Якщо хлопець не зацікавлений у флірті, не переживайте і не наполягайте на спілкуванні - навколо повно варіантів. Фліртуючи, ви відкриваєте себе новим можливостям і відносинам, а у що вони виллються в підсумку - покаже час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 09.09.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 1270

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: