Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 ознак того, що він тебе більше не любить

5 ознак того, що він тебе більше не любить

Якщо тобі раптом здасться, що твій милий тебе розлюбив, то спочатку, звичайно, потрібно випити вина, потім поговорити з подругою, а у фіналі - переглянути "Віднесених вітром". Тому що дуже можливо, що тобі не здається, а й справді він тебе розлюбив!
razvod-1_referencefreg6.jpg (27.93 Kb)
Він тебе не смішить
Раніше з ним було дуже весело, а тепер ні? Тривожний сигнал, на жаль. Справа в тому, що твій милий ніколи не смішив тебе спеціально, цей механізм спрацьовував абсолютно самостійно. Найпростіший спосіб зробити дівчину щасливою тут і зараз - розсмішити її. Це природний механізм, який дозволяє парі з'єднатися: якщо тобі смішно - ти йому підходиш. А якщо він тебе не смішить - значить все, фініта.

Його дратують твої дотики
Якщо чоловік з якоїсь причини не збирається прямо зараз завершити стосунки, він буде обіймати і цілувати тебе так, ніби нічого не сталося. Особливо на людях. Але тілесність - та сама матерія, яка нам непідвладна. Його тіло буде посилати абсолютно очевидні сигнали, які ти зможеш вловити, якщо не полінуєшся придивитися. Ви разом йдете по вулиці, і він намагається триматися на півкроку попереду? Ти береш його за руку, він тут же її відсмикує і обіймає тебе за плечі? Ви сидите поруч на дивані, ти закидаєш ноги йому на коліна, і тут же йому закортіло встати і піти в туалет? Це нічого не означає, поки не стає системою. Якщо стало - на жаль, але він більше не любить тебе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:6 ознак того, що для нього ці відносини несерйозні

А погані звички, навпаки, не дратують
Чоловік, який тебе розлюбив, вже прийняв рішення з тобою розлучитися. Той факт, що він його ще не здійснив, нічого не міняє - ти вже стала чужою. А це означає, що його більше не турбує твоя манера їсти "Нутеллу" пальцем з банки, розкидати ліфчики по спинці дивана і вирощувати в каструлі з макаронами цивілізацію цвілі. Йому все одно. Тому що він знає, що це більше не його проблема. Йому очевидно, що незабаром він позбудеться цих дратівливих факторів, так який сенс витрачати енергію даремно?

Він дозволив собі публічно принизити тебе
Ми уявляємо собі, що якщо чоловік так вчинить, то ми встанемо, піднімемо брову, а потім гордо підемо. А навколишні піднімуть щелепи і почнуть аплодувати. Насправді все буде не так. Ти візьмеш шматочок торта, а він поплеще тебе по животу і запитає: «Може, не треба?» І тоді ти втянеш голову в плечі і захочеш провалитися крізь землю прямо зараз. Може, навіть підеш непомітно, щоб він зрозумів і усвідомив. Але він не зрозуміє і не усвідомлює. Тому що твої почуття його більше не хвилюють.

razvod_reference.jpg (19.81 Kb)

Його перестали цікавити твої оргазми
Секс - особлива тема. Табу з цього питання зняли, а міфи відстебнути забули. Саме тому до цих пір можна наштовхнутися на помилкову теза "Він не хоче тебе - значить, не любить". Насправді він може не хотіти сексу, а не тебе з абсолютно іншої причини. У нього депресія. Він захворів. Він просто втомився. Він просто не хоче - і це теж причина. Твоє лібідо теж часом вимикається начебто без причин - і це означає тільки те, що причина не очевидна. А ось якщо він регулярно проникає в тебе, але при цьому його не цікавить, чи отримала ти задоволення, - це знак. Мабуть, самий явний. І тут вже нічого не виправити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 02.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1807

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: