Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Весілля / 5 питань, які варто задати собі перш, ніж вийти заміж

5 питань, які варто задати собі перш, ніж вийти заміж

Пам'ятка для майбутніх наречених.

20131017153823.jpg (29.77 Kb)
Статистика шлюбів і розлучень безжальна: кожна друга (!) Пара, обмінявшись в загсі обручками і клятвами, через деякий час повертається в цей самий загс повторно - щоб офіційно розлучитися. Хочете, всупереч сумним цифрам, жити з коханим довго і щасливо? Перш ніж відповісти "так" на довгоочікувану прохання руки і серця, задайте собі кілька простих запитань - і постарайтеся гранично чесно на них відповісти.

1. Чому ви хочете вийти за нього заміж?
Скоріше навіть так: чому ви хочете заміж? Продиктовано ваше рішення щирою прихильністю до коханого і бажанням створити сім'ю і постаріти в один день або ви просто хочете, щоб ваша мама припинила дошкуляти вас натяками і розпитуваннями на тему заміжжя? Або, може бути, вам дуже хочеться утерти ніс подругам і вийти заміж першою? Або просто побути принцесою і покрасуватися в білому платті? Гонка за статусом і прагнення всім догодити часом грають з нами підступний жарт і змушують забути про свої справжні бажаннях. Постарайтеся бути чесною з самою собою і розібратися, чи дійсно заміжжя - те, чого ви зараз щиро хочете.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Ребекка Холл вийшла заміж

2. Наскільки добре ви знаєте його родину?
Фраза про те, що виходячи заміж за чоловіка, ми виходимо заміж і за його сім'ю, може здатися перебільшенням - і все ж у ній є чимала частка істини, навіть якщо ваше спілкування з новоспеченими родичами буде обмежуватися новорічними посиденьками і рідкісними поїздками на дачу. Хочемо ми того чи ні, відносини з батьками і створений ними сімейний уклад впливають на те, як ми ставимося до шлюбу в цілому, чого від нього чекаємо, через що сваримося і чого боїмося - так що не нехтуйте спілкуванням з сім'єю коханого, розповідями про його дитинство з переглядами шкільних фотоальбомів і посиденьками за чашкою чаю. Вищий пілотаж - вміння подружитися з батьками майбутнього чоловіка: якщо вам це по плечу, вважайте, що ви скоїли найнадійнішу інвестицію в щастя своєї родини.

3. Як ви уявляєте своє віддалення майбутнє?
Психологи стверджують, що багатьом парам вдалося б уникнути розставань, якби вони серйозно поставилися до цього питання - а все тому, що в будь-яких відносинах (не тільки в романтичних, а й у приятельських і ділових) основна причина конфліктів - це розбіжність очікувань. Вам може здаватися, що ваш майбутній чоловік за замовчуванням готовий стати батьком ваших дітей (в ідеалі - трьох), що він не заборонить вам спілкуватися з подругами і буде неодмінно допомагати вам мити посуд і мити підлогу по вихідним. При цьому у свідомості вашого нареченого картина вашого спільного життя може бути зовсім іншою - він може виявитися не готовий ні до батьківства, ні до домашньої роботи, а від вас чекатиме вечері зі словами "Будь ласка, мій пан", і мінімального спілкування з ким-небудь поза сім'єю.

godovschini-svadeb1.jpg (28.7 Kb)

4. Чи вмієте ви сваритися?
Якщо ви у відповідь на це питання лише знизують плечима - мовляв, а ми й не сварилися жодного разу, - це привід задуматися: а чи достатньо добре ви знаєте свого обранця? Чи була у вас можливість спостерігати його не тільки верхи на білому коні, щасливого і впевненого, але й коли він помиляється, пригніченого, розсердженого, відверто неправого, скривдженого? Бачив він ваш відчай, сльози, істерики? Або ваше спілкування зводилося виключно до романтичних бесід і шоколадно-зефірної ейфорії? Не дарма кажуть, що з людиною, перш ніж бігти в загс, варто пережити втрату, перемогу, чужу перемогу і ремонт - лише тоді ви будете впевнені, що дійсно знаєте один одного.

5. Чи вважаєте ви цю людину своїм другом?
Навіть саму палку пристрасть після деякого часу змінює спокійна тепла прихильність - в тому випадку, природно, якщо ви вмієте бути один для одного не тільки коханцями. Якщо зараз ваше спілкування зводиться до жарких побачень в спальні, то з роками ви будете все більше цінувати в своєму обранцеві почуття гумору, надійність, вміння йти на компроміс і здатність розуміти ваші настрої і думки без зайвих слів. Щоб бути впевненою у вашому майбутньому, задайте собі питання: якщо б вам не судилося бути разом, хотіли б ви, щоб ця людина була вашим другом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 08.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2086

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: