Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Стиль і мода / 7 речей, які твоя сумка може розповісти про твій характер

7 речей, які твоя сумка може розповісти про твій характер

Думаєш, що твоя сумка - всього лише аксесуар, основна функція якого - вміщати купу "життєво необхідних речей"? Як би не так!

f713ce6df19b0580e25090619fb2b2cb_cropped_630x350.jpg (34.59 Kb)
Ти носиш сумку в руці незалежно від її розмірів
Неважливо, прямуєш на шопінг або важливу ділову зустріч, ти завжди несеш свою сумку в руці? Звичайно ж, на світському заході у випадку з клатчем у тебе просто немає іншого вибору, але якщо ти віддаєш перевагу також носити важкі і об'ємні сумки-шопери або тоут, значить, ти серйозно ставишся до свого життя, і особливо до кар'єри (роботи).

Ти носиш сумку на згині руки
Це, мабуть, другий за популярністю спосіб носити сумку. Експерти по мові тіла впевнені: він сигналізує про те, що ти прагнеш підкреслити той факт, що ти жінка - це не самий практичний спосіб, який повертає нас у ті часи, коли сумки були частиною виключно дамського гардеробу. Крім того, дівчина, яка часто носить сумку на згині руки, може натякати на свій статус і положення - багато модниць намагаються таким чином продемонструвати дорогу it-bag.

Ти притискаєш сумку до тіла
Цей спосіб носити сумку свідчить про те, що ти практична натура і куди більше цінуєш свободу пересування, ніж свій зовнішній вигляд в цей момент або статусність твоєї сумочки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як виглядати вище: 5 помилок, яких потрібно уникати

Ти носиш сумку на плечі, не піклуючись про її положення
Твоя сумка вільно висить на плечі? Це також говорить про твою практичності в питаннях стилю та моди, а ще про те, що в будь-якому предметі для тебе головне - його функціональність, а у випадку з сумкою - можливість швидко отримати доступ до речей, які в ній знаходяться. До речі, у дівчат цього типу сумки нерідко не до кінця закриті, тому не забувай стежити за збереженням своєї "ноші"!

Ти носиш сумку через плече, залишаючи її спереду
Ти обожнюєш сумки-crossbody? Тоді згадай, як ти зазвичай їх носиш - залишаючи спереду або ззаду? Цей крихітний нюанс може чимало сказати про тебе. Якщо ти залишаєш сумку через плече спереду, то, ймовірно, ти соромлива і скромна. Іноді дівчата носять таким чином сумки через плече в якості своєрідного "щита" - багато зірок, наприклад, підсвідомо переносять сумку вперед, коли проходять через натовп папараці.

3c5618f1a0f33823a47680447ff0fe91.jpg (138.98 Kb)

Ти носиш сумку через плече, залишаючи її ззаду
Твоя crossbody завжди бовтається десь позаду, поки ти поспішаєш кудись? Це говорить про те, що ти впевнена в собі і не занадто дбаєш про те, як виглядаєш в очах оточуючих, особливо коли зайнята важливими справами.

Ти взагалі віддаєш перевагу обходитися без сумки
Немає сумки - немає проблем! Приблизно так думають дівчата, які віддають перевагу обходитися без сумочок (так-так, такі існують, не дивуйся!). Правда, їх дуже мало, і, як запевняють експерти з мови тіла, до них найчастіше належать жінки-лідери - великі керівники, топ-менеджери і знаменитості. Це пояснюється дуже просто - адже в такому випадку тобі достатньо мати при собі лише телефон, надавши турботу про всіх інших речах численному штату помічників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 09.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2163

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: