Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 7 ознак того, що ти жертва і тобі це подобається

7 ознак того, що ти жертва і тобі це подобається

Є два типи жертв - просто жертва і вічна жертва. Перші - це люди, які потрапили в складні обставини. Другі - тонкі маніпулятори. На жаль, але дуже легко перейти з першої категорії в другу. Проблема в тому, що виносити поруч із собою "вічну жертву" не здатний практично ніхто.

13737241_devushka_plachet.jpg (13.59 Kb)
У тебе занижена самооцінка
Тільки лінивий ще не написав про те, що занижена самооцінка - привід для звернення до психолога. З нею можна і потрібно працювати, бо вона заважає жити. Але тобі вона не заважає. Тобі подобається бути "маленькою людиною", якоу кожен може образити. Ти ж просто не можеш за себе постояти, правда? Насправді можеш, але тобі не хочеться над цим працювати - адже тоді тебе перестануть жаліти.

Ти чекаєш похвали
За всяку дрібницю. Саме тому ти, швидше за все, проводиш дуже багато часу на форумах, де обговорюють кулінарію, рукоділля або домашнє господарство. Саме там ти можеш викласти фотографію абияк зляпати лівою п'ятою пирога і отримати у відповідь масу захоплених коментарів: "Ой, яка ти розумниця, хозяюшка!"Ти залежна від цих емоційних погладжувань і при цьому розумієш, що вони взагалі нічого не значать. Тому що ти нічого значущого не робиш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Які жінки найсексуальніші

Ти обожнюєш сльозливі історії про Попелюшок
Дешеві романи в м'яких обкладинках - найулюбленіше твоє чтиво: там завжди пишуть про добру, чисту помислами, юну і прекрасну дівчину, яку ображають всякі злидні. Героїня терпить приниження, свято вірячи, що рано чи пізно прискаче принц і врятує її. І принц, звичайно, є, весілля, хепі-енд. Робити нічого не треба, потрібно тільки досить стійко страждати і чекати, поки хтось прийде і вирішить всі твої проблеми.

Ти осуджуєш сильних жінок
Вони, на твою думку, взагалі не дуже-то жінки, а, скоріше, мужики в спідницях. І звичайно, всі вони дуже нещасні, ніхто їх не любить. Насправді ти зовсім так не думаєш, але з великим задоволенням транслюєш ці тези в світ. Тому що сильні жінки тобі заважають. Вони вирішують свої проблеми самостійно і тим самим ставлять тебе в незручне становище.

Ти шукаєш собі лиходія
Хтось повинен бути поганим, щоб ти могла бути гарною, це ясно. Саме тому всі твої стосунки - це романи з мерзотниками всіх мастей: алкоголіками, моральними насильниками, бабіями і альфонсами. Ти ніколи не зустрічаєшся з хорошими хлопцями, тому що вони тебе не скривдять. А якщо вони тебе не скривдять - то хто ж тоді тебе пошкодує?

Ти маніпулюєш близькими
Швидше за все, ти живеш в сім'ї, і дуже ймовірно, що досі в батьківській. І там ти теж із захватом граєш в Попелюшку: домашнє господарство - цей цілком і повністю твоя турбота, ти нікого до цього не допускаєш. Все для того, щоб потім сказати: "Ви всі мене експлуатуєте! Ніхто навіть не знає, де в цьому будинку вилки лежать!" Передбачається, що всі негайно повинні відчути себе винними, покаятися і подякувати тобі за труди.

Тобі всі повинні
Батьки повинні були забезпечити тобі шлях у щасливе майбутнє: якщо ти погано вчилася - це вони винні, що не наполягли. Якщо вони наполягли - це теж погано, вони тебе зламали, задавили в тобі справжнє покликання. Друзі повинні працювати твоїми психотерапевтами - безкоштовно, зрозуміло, - тому що інакше вони не справжні друзі, а просто користуються тобою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 14.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2640

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: