Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 6 ситуацій, в яких ти можеш послати всіх до біса

6 ситуацій, в яких ти можеш послати всіх до біса

Ми все ще живемо в країні порад, так що твої друзі краще тебе знають, як тобі потрібно жити. Вірніше, вони так думають. А ти сміливо можеш посилати їх до біса. У всякому разі в таких ситуаціях.

7190_emotion-09.jpg (26.28 Kb)
Коли ти закохалася в "не того" хлопця
Давати поради з приводу особистого життя - найулюбленіше заняття оточуючих. При цьому, природно, все навколо перетворюються на ясновидців і пророкують тобі сумний або трагічний фінал з таким впевненим виглядом, наче їм напередодні небесна канцелярія прислала синопсис твого роману. Але ти в будь-якому випадку маєш право послати їх до біса, а не мило посміхатися у відповідь. Тому що приватне повинно залишатися особистим.

Коли ти влаштовуєш "неправильне" весілля
А як же викуп? Як же коровай? Не хочеш? Мало чого ти не хочеш - дядя Коля, тітка Соня і Аделаїда Степанівна не зрозуміють, якщо на весіллі всього цього не буде. Твоє весілля - це твоє свято. Твоє і твого майбутнього чоловіка. Ви не зобов'язані перетворювати його на циркову виставу за заздалегідь написаним сценарієм. А кому прикро - той нехай сам одружується так, як йому здається правильним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Цікаве дослідження: кожен п'ятий хлопець твій потенційний чоловік

Коли знецінюють твої переживання
"Знайшла через що страждати, жива-здорова, і скажи спасибі!" Або "Та ти й так гарна, вигадуєш собі проблеми на рівному місці!" . Що значить "не переживай", якщо ти вже переживаєш? Це не підтримка. Це знецінення твоїх почуттів. І тобі не потрібно це вислуховувати.

Коли ти ще вчишся, а від тебе вимагають вести себе так, немов уже вмієш
І ти при цьому відчуваєш себе винною. Та з якого дива? Кожен з цих розумників поводився колись точно так само, як ти. Всі початківці поводяться однаково, незалежно від статі, віку та рівня інтелекту.

Коли ти "бездумно" витрачаєш гроші
Неважливо, на що саме ти зібралася спустити чесно зароблені - на сукні та косметику, на 15-у поїздку до Єгипту або на допомогу притулку для бездомних кішок, - обов'язково знайдеться людина, яка скаже тобі, що ти повинна розумніше розпоряджатися грошима. Ніхто не має права тобі заважати - просто тому, що ти купуєш це на свої, чесно зароблені гроші.

Коли ти "сидиш вдома"
Якщо ти плануєш мати дітей, будь готова до того, що твій декретну відпустку неодмінно затьмарять посилом "Ти ж все одно вдома сидиш!». Так-так, ось сіла і сидиш, нічого не робиш, а значить, можеш взяти на себе всі тужливі і неприємні справи, які люблячі родичі відкладали в довгу шухляду." Загалом, ти зрозуміла, так? Нехай котяться до біса і до чортової матері заодно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 23.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1336

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: